Life

Zodia Berbec în luna martie 2022. Se redefinesc toate relațiile personale

Zodia Berbec are un martie 2022 plin de începuturi noi mai ales în planul relațiilor personale. Berbecii vor redefini multe din legăturile pe care le au cu ceilalți.
09.02.2022 | 12:30
Zodia Berbec in luna martie 2022 Se redefinesc toate relatiile personale
Zodia Berbec în luna martie 2022. Foto: horoscopes.lovetoknow.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Berbec, luna martie 2022 vine cu multe promisiuni de bine, dar și cu câteva lecții importante pe care nativii de foc trebuie să le învețe despre oameni.

Este o lună cu suișuri și coborâșuri, la finalul căreia vor trage linie și vor realiza ce greșeli nu mai trebuie să repete în viață.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii martie îi va suprasolicita la locul de muncă. Trebuie să dea dovadă de mai mult randament, mai ales că au loc tot felul de schimbări pe care nu le-au putut preconiza.

Zodia Berbec în luna martie 2022

Până pe 15 martie, Berbecii își vor redefini toate relațiile colegiale. Unii dintre coechipierii lor se dovedesc a fi exact opusul a ceea ce par. Din acest motiv, nativii de foc trebuie să abordeze totul cu mănuși de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Tot în prima jumătate a lui martie iau parte la câteva momente decisive în dragoste. Poate fi vorba despre propria lor relație ori despre divorțul unor persoane dragi, chiar din familia lor. Acesta este un moment de cumpănă ce trebuie tratat cu maturitate.

În a doua jumătate a lui martie, Berbecilor li se arată tot felul de oportunități financiare. Trebuie să fie cu ochii în patru căci, vorba aceea, nu tot ce zboară se mănâncă.

ADVERTISEMENT

Dacă își ciulesc bine urechile și citesc cu maximă atenție hârtiile pe care le semnează, sunt feriți de țepe.

Până la sfârșitul lui martie, unii dintre Berbeci se vor gândi foarte serios să se apuce de noi studii. Este chiar o perioadă bună pentru tinerii care vor să se reinventeze.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase în martie pentru nativii de foc sunt 6, 11, 18, 28 și 31. Pe 6 și 1 martie 2022, Berbecii iau parte la discuții importante care au loc în anturajul lor. Pot primi un rol important.

18 este o zi perfectă pentru cei care vor să se relaxeze. N-ar strica o escapadă la munte ori într-un loc turistic apropiat împreună cu persoana iubită.

28 și 31 martie sunt zile cu bani și cu noi perspective în carieră.

Zilele ghinioniste pentru ei sunt 13, 14, 22, 23 și 24 martie 2022. Pe 13 și 14 trebuie să evite cu orice preț cheltuielile nejustificate.

Zilele de 22 și 23 martie nu sunt tocmai bune pentru călătorii. Ziua de 24 martie poate aduce un disconfort energetic pentru Berbeci.

ADVERTISEMENT