ADVERTISEMENT
Life

Zodia Berbec și cele trei lecții de viață pe care le va primi până la finalul anului 2020

Autor: Dan Suta | 08.09.2020 | 18:30
Zodia Berbec și cele trei lecții de viață pe care le va primi până la finalul anului 2020
Zodia Berbec are de învățat trei lecții importante. Sursa foto: vectorstock.com

Zodia Berbec trebuie să învețe câteva lecții esențiale în acest an. Până la sfârșitul lui 2020 își vor da seama care sunt greșelile pe care le-au făcut și care sunt atuurile lor pentru a reuși mai departe.

ADVERTISEMENT

Zodia Berbec: trei lecții de învățat până la sfârșit de 2020

Lecția iertării. Berbecii sunt destul de căpoși și lasă foarte greu de la ei. Nativii de foc nu iartă ușor și se țin tare tocmai pentru că nu vor să fie luați de proști.

Lunile noiembrie și decembrie îi vor pune în situații limită în care își vor da seama că iertarea poate avea un rol de medicament și îi poate ajuta în recuperarea anumitor relații pierdute cu rude sau prieteni.

ADVERTISEMENT

Lecția chibzuinței. Berbecii au de multe ori buzunarele sparte și sunt prea generoși, uneori cu cine nu trebuie.

Își vor schimba percepția despre iubire

Trebuie să fie un pic mai egoiști, să se pună pe primul loc și să nu se mai tot aventureze în a ajuta cu bani oameni care apoi le întorc spatele.

ADVERTISEMENT

Luna octombrie își va pune amprenta destul de serios în această privință, când se vor trezi cu pagube financiare serioase greu de recuperat, dacă nu chiar imposibil.

Lecția iubirii. Mulți dintre Berbeci, mai ales cei de sex masculin, confundă de multe ori banalul atașament sau dorința carnală cu dragostea.

ADVERTISEMENT

În viața lor va apărea o persoană interesantă spre sfârșitul toamnei care le va schimba complet conceptul despre viață și despre ce înseamnă să iubești cu adevărat. Au nevoie de acest suflu nou, de o relație cu totul diferită față de ceea ce au trăit până acum.

Berbecilor li se arată oportunitatea, așadar, să cunoască în sfârșit dragostea adevărată. Persoanele născute sub acest semn de foc nu trebuie să facă altceva decât să își deschidă inima, să fie disponibili, să asculte înainte să vorbească și să facă doar acele gesturi pe care le simt cu adevărat.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!