Life

Zodia Berbec și meseriile care i se potrivesc cel mai bine. În ce domeniu dă de obicei lovitura

01.10.2020 | 18:35
Zodia Berbec si meseriile care i se potrivesc cel mai bine In ce domeniu da de obicei lovitura
Zodia Berbec. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec, una de foc, guvernată de războinicul și energicul Marte, este una din cele mai muncitoare și poate facă carieră în special în domeniile unde e nevoie de multă mișcare sau forță fizică.

Zodia Berbec și meseriile

Berbecilor li se potrivesc multe meserii, însă cele mai potrivite felului lor de a fi sunt cele în care trebuie să simtă că fac fizic ceva.

ADVERTISEMENT

Bărbații Berbec sunt foarte buni în tot ce ține de amenajări interioare, construcții ori reparații. Berbecii sunt de obicei buni electricieni și pot face meserie în tot ce ține de tehnică, unde e nevoie de dibăcie și cunoștințe ale științelor exacte.

Asta nu înseamnă că acești nativi de foc nu pot performa și în alte domenii. De pildă, Berbecii sunt foarte încăpățânați și sunt însetați de căutarea adevărului, așa că pot fi niște procurori sau avocați redutabili, dacă aleg această cale a Dreptului.

ADVERTISEMENT

Femeilor Berbec li se potrivesc cel mai bine meseriile care țin de creație vestimentară sau chiar jurnalismul. Doamnele născute în această zodie au un simț fin al modei și pot schița cu lejeritate noile trenduri legat de purtarea hainelor, dar le pot croi în aceeași măsură cu mânuțele lor.

Femeile Berbec, excelente jurnaliste de investigație

În presă, femeile Berbec se vor apleca întotdeauna asupra cazurilor sociale, căci sunt sensibile la nedreptăți și probleme de natură medicală, dar și în jurnalismul de investigație.

ADVERTISEMENT

Au o hotărâre și o îndârjire în a scotoci uneori mai puternică decât a unui bărbat. Femeilor Berbec le place, de altfel, să o facă pe detectivele, așa că a investiga este pentru ele un verb similar cu a fi.

Berbecii nu doar că sunt foarte buni în domeniile pe care le-am prezentat mai sus, dar reușesc să devină și un model, o inspirație pentru cei care nu îndrăznesc să activeze pe terenul lor. Așadar, Berbecii nu se încumetă la orice job. Vor acțiune, patos, adrenalină!

ADVERTISEMENT