Life

Zodia Capricorn în dragoste. Cum se comportă persoanele născute în acest semn cu persoana iubită

18.08.2020 | 15:42
Zodia Capricorn in dragoste Cum se comporta persoanele nascute in acest semn cu persoana iubita
Zodia Capricorn în dragoste. Sursa foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn este dificilă nu doar în relațiile profesionale, ci și în dragoste. Se spune că este aproape imposibil să ai o relație cu un Capricorn, dar oare chiar așa să fie?

Zodia Capricorn în dragoste

Capricornii au toanele lor și, ce-i drept, nu sunt tocmai cele mai calde persoane din lume și nici cele mai săritoare ori afectuoase, dar asta nu înseamnă că nu știu să iubească sau s-o arate. O fac în felul lor, iar despre acest fel vom vorbi în rândurile de mai jos.

ADVERTISEMENT

Cum cuceresc Capricornii. Nu le place să atragă atenția, ba chiar pot fi extrem de timizi la prima vedere. Această timiditate este înțeleasă prost în 99% dintre cazuri, căci par fie fițoși, fie superficiali.

Capricornii cuceresc prin impozanța lor întâmplătoare, căci reușesc să păstreze aparența unei staturi al unui om mare, important, priceput la toate. Au și simțul umorului, dar nu-l arată din prima. Aaa, mai trebuie precizat ceva: sunt destul de cinici, deci așteaptă-te la glume macabre.

ADVERTISEMENT

Preferă mai degrabă aventurile

Fidelitate. Capricornii, care se îndrăgostesc foarte greu și evită să se implice în relații de cele mai multe ori de lene, nu sunt tocmai fideli.

Le place să se simtă liberi și nu sunt de acord cu ideea că după ce intri într-o relație trebuie să renunți la anumite libertăți.

ADVERTISEMENT

Mulți Capricorni preferă aventurile de-o noapte, asigurându-și strict plăcerile, în locul relațiilor care se pot transforma în adevărate bătăi de cap. Iar de bătăi de cap ei nu au nevoie niciodată.

Gelozie. Calcă strâmb, dar nu suportă să fie înșelați. Sunt destul de orgolioși și nu pot accepta că există o persoană mai bună decât ei.

ADVERTISEMENT

Pe plan erotic, Capricornii sunt ceva mai leneși, așa că partenerul face în general totul în dormitor. Sunt foarte buni, în schimb, la petrecerea timpului de după actul sexual. Nu sunt genul de persoane care să se întoarcă pe cealaltă parte și să adoarmă instant după ce actul s-a consumat.

 

ADVERTISEMENT