Life

Zodia Capricorn în luna iubirii. Ce surprize o așteaptă de Dragobete

17.02.2021 | 14:30
Zodia Capricorn in luna iubirii Ce surprize o asteapta de Dragobete
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn are parte de mari surprize în jurul datei de 24 februarie, când are loc sărbătoarea iubirii la români, Dragobetele.

Persoanele născute sub semnul de pământ s-ar putea să fie surprinse de cineva special din viața lor și să lege o relație începând cu sfârșitul acestei luni.

ADVERTISEMENT

Taciturnii zodiacului european vor lăsa la o parte aparența de om indestructibil, dur, tăios, orgolios și vor trăi niște momente care le vor scoate la iveală latura sensibilă.

Zodia Capricorn în luna iubirii

Mulți s-ar putea să îi cunoască abia la sfârșitul acestei luni cu adevărat pe nativii de pământ, căci ei se deschid foarte rar, am putea spune că o dată la un secol.

ADVERTISEMENT

Vor exista anumite persoane care le vor face curte Capricornilor în preajma datei de 24 februarie, iar una dintre ele în mod special le va cădea cu tronc.

Capricornii își vor da voie, în sfârșit, să iubească, să înceapă o legătură frumoasă, căci până acum s-au concentrat exclusiv pe muncă și pe a face bani.

ADVERTISEMENT

Latura amoroasă era cea mai vitregită în anul 2020 și, chiar dacă mulți dintre cei născuți sub acest semn de pământ nu vor să recunoască, le-a cam lipsit afecțiunea unei persoane iubite.

Capricornii sunt încurajați să facă surprize

Lucrurile se așază pe făgașul normal spre finalul acestei luni și le dă ocazia Capricornilor să resimtă ce înseamnă să fii îndrăgostit, să te preocupi pentru binele cuiva, să împărtășești bunele și relele cu cineva care te înțelege și te acceptă așa cum ești.

ADVERTISEMENT

Capricornii care formează în prezent un cuplu cu cineva sunt atenționați de astre să nu mai aștepte tot timpul să primească doar ei cadouri, ci să schimbe macazul.

Așadar, este rândul Capricornilor care au o relație să-și surprindă partenerul de viață, mai ales că știu să o facă destul de bine, în ciuda faptului că pot părea neîndemânatici la acest capitol.

Este o perioadă excelentă pentru nativii de pământ, una pe care treebuie să o trăiască la intensitate maximă!

 

ADVERTISEMENT