ADVERTISEMENT
Life

Zodia Capricorn în luna iulie 2021. Toate lucrurile bune vin deodată

Zodia Capricorn va avea parte de un iulie 2021 în care marile dorințe vor deveni realitate.
Autor: Dan Suta | 21.06.2021 | 10:43
Zodia Capricorn în luna iulie 2021. Toate lucrurile bune vin deodată
Zodia Capricorn în luna iulie 2021. Foto: Daily Express

Zodia Capricorn are un iulie 2021 agitat, dar într-un mod bun. Acești nativi vor simți că trăiesc fiecare clipă la intensitate și se vor bucura de lucrurile extraordinare pe care destinul le scoate în calea lor.

ADVERTISEMENT

Au de făcut o serie de alegeri importante. Se pregătesc pentru o schimbare frumoasă mai ales din punct de vedere profesional, acolo unde lucrurile merg bine.

Pe planul carierei, își vor da seama că pot mai mult și merită mai mult. Multora li s-ar putea părea un egoism curat din partea Capricornilor ca aceștia să acapareze toată atenția, însă ei nu sunt altceva decât un exemplu grăitor de ambiție.

ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn în luna iulie 2021

Prima jumătate a lunii iulie 2021 va fi pentru nativii de pământ una a explorărilor. Vor face tot felul de descoperiri despre anumite persoane și vor descoperi că nu le cunosc atât de bine pe cât credeau ei.

Cercetările lor se vor axa și pe zona muncii. E posibil ca tinerii Capricorni să facă niște investiții importante, mai ales cei care ies de pe băncile facultății.

ADVERTISEMENT

Luna iulie este una a căutărilor și a găsirilor pentru acești nativi. A doua jumătate vine cu accent pe zona familiei și pe dragoste. Capricornii reușesc să se concentreze mai mult asupra celor dragi doar după ce rezolvă chestiunile profesionale în primele 2 săptămâni din lună.

Cei care sunt singuri au ocazia să cunoască pe cineva cu care să formeze o relație de iubire de invidiat. Aceasta ar putea fi acea o ușă deschisă pentru fericirea completă.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele cu ghinion

Zilele norocoase în luna iulie pentru Capricorni sunt 6, 9, 14, 18, 22 și 27. Pe 6 și pe 9 iulie sunt extrem de entuziasmați deoarece eforturile muncii lor dau roade.

Pe 14 și pe 18 iulie au parte de discuții importante din care vor ieși personal foarte bine. Poate să fie vorba despre niște aspecte ce trebuiau lărmurite cu persoanele din familie ori cu colegii de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Pe 22 și 27 iulie Capricornii pot porni într-o călătorie pe care nu o vor uita în următorii 10 ani.

Zilele cu mai puțin noroc sunt 10, 13, 19, 20 și 21 iulie. Pe 10, 13 și 19 trebuie să se ferească de orice muncă unde este nevoie de mânuirea focului. Pe 19 și 20 iulie trebuie să evite să repare de unii singuri lucrurile stricate din casă, chiar dacă au senzația că sunt pricepuți.

ADVERTISEMENT

Pe 21 iulie să nu intre în conflicte cu cei din jur. Este o dată sensibilă care le-ar putea strica toată armonia dacă dau curs certurilor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!