Life

Zodia Capricorn în luna iulie 2022. Se iau decizii colosale!

Zodia Capricorn va avea un iulie 2022 în care trebuie să ia hotărâri destul de grele. Nativii de pământ nu vor mai putea amâna deloc anumite decizii de acum înainte.
30.06.2022 | 13:14
Zodia Capricorn in luna iulie 2022 Se iau decizii colosale
Zodia Capricorn în luna iulie 2022. Foto: shape.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Capricorn, luna iulie 2022 este o lună a redescoperirilor. Nativii de pământ vor afla care le sunt adevărații prieteni și cum trebuie să se raporteze la oamenii din jur.

Zodia Capricorn în luna iulie 2022

Luna lui Cuptor poate să fie una intrigantă pentru cei mai mulți dintre Capricorni. Încă din prima jumătate a lui iulie, aceștia vor fi puși în situații imposibile atât la locul de muncă, dar și acasă.

ADVERTISEMENT

Unele probleme profesionale ar putea să le încurce socotelile din căsnicie, iar de aici apar foarte ușor certurile. Capricornii trebuie să apeleze la un spirit conciliant, să învețe să explice deciziile pe care le iau.

Partenerul de viață nu este foarte încântat atunci când e pus în fața faptului împlinit. În a doua jumătate a lui iulie, nativii de pământ încep să producă tot mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Ideile lor sunt bine primite de cei din jur, iar notorietatea de care se bucură e tot mai mare. Vor ieși în evidență cu flerul lor, cu talentul cu care reușesc să scoată bani și din piatră seacă.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Capricorni sunt 6, 10, 14, 17, 18, 20 și 28 iulie 2022. Pe 6 și 10 sunt favorizate dialogurile de la muncă. Cei care vor să își renegocieze contractul ori să ceară mai mulți bani de la angajator, ar trebui să profite de aceste două zile.

ADVERTISEMENT

Pe 14 și 17 iulie petrec momente frumoase cu prietenii sau cu persoana iubită. Au chef de ieșit, de colindat orașul sau chiar de călătorit undeva departe.

Zilele de 18 și 20 sunt foarte bune pentru tinerii Capricorni care fac alegeri legate de viitorul lor. Viitorii studenți sunt avantajați în această perioadă a lunii. Ziua de 28 este bună pentru Capricornii care vor să își cumpere ceva nou și valoros.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 13, 19 și 23 iulie. 13 e o zi plină de certuri, de conflicte, de neînțelegeri oriunde s-ar duce.

19 e o zi proastă pentru a face investiții în casă. Pe 23 iulie, Capricornilor li se recomandă să evite să călătorească pe distanțe lungi.

ADVERTISEMENT