Life

Zodia Capricorn în luna mai 2022. Val de situații cu totul neprevăzute

Zodia Capricorn are un mai 2022 plin de peripeții, mai ales financiare. Este o perioadă cu multe semne de întrebare pentru acești nativi. Lucrurile s-ar putea precipita nepermis de mult.
22.04.2022 | 13:30
Zodia Capricorn in luna mai 2022 Val de situatii cu totul neprevazute
Zodia Capricorn în luna mai 2022. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn este sub semnul imprevizibilului în luna mai 2022. Tot ce își propune se poate răsturna într-o secundă, așa că astrele recomandă maximă atenție, mai ales la bani!

Zodia Capricorn în luna mai 2022

Prima parte a lui Cireșar vine cu noi responsabilități mai ales pentru bărbații Capricorn. Pe umerii lor cad cele mai dificile sarcini, însă și satisfacția rezultatelor finale va fi una mare.

ADVERTISEMENT

Dacă se înarmează cu răbdare, nativii de pământ ar putea transforma toate provocările și situațiile aparent neplăcute în unele pozitive. Felul în care știu să gestioneze situațiile de criză îi poate duce departe, spre succes, sau îi poate coborî brusc.

Acești nativi tind să cheltuiască excesiv pe lucruri de care nu au neapărat nevoie. Unii fac tot felul de acte de bravură, cu toate că pușculița începe să fie tot mai goală.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lunii mai aduce și mai multe situații neprevăzute. Își iau angajamente doar pentru a demonstra că pot duce multe, însă realitatea s-ar putea să îi scuture bine de tot.

Capricornii intră în tot felul de polemici cu cei dragi și se simt ușor stingheri când observă că ideile lor nu sunt îmbrățișate de toți. Puțină autocritică nu le-ar strica, mai ales când vor vedea că rămân singuri în bula pe care și-au creat-o.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de pământ sunt 7, 8, 9, 14 și 18 mai 2022. Zilele ghinioniste sunt 2, 5, 13, 19, 20, 24 și 28 mai.

7, 8 și 9 mai sunt trei zile excelente pentru nativii de pământ care au făcut investiții în ceva de durată în ultimii doi ani. Aceștia pot culege acum roadele muncii lor.

ADVERTISEMENT

Zilele de 14 și 18 sunt perfecte pentru petrecerea timpului cu persoanele pe care le au la suflet. Se pot distra de minune.

Pe 2 și 5, Capricornii trebuie să evite certurile. Nu au de câștigat în aceste zile oricât de multe argumente ar aduce. 13, 19 și 20 sunt trei date proaste pentru cei care și-au propus să facă un pas important în relația de iubire. 24 și 28 mai – atenție la călătoriile pe distanțe lungi!

ADVERTISEMENT