Life

Zodia Capricorn în luna noiembrie 2021. Bătălii dure pentru imagine

Zodia Capricorn are un noiembrie 2021 în care se va lupta pentru propria imagine. Vin bătălii destul de dure din punct de vedere profesional.
12.10.2021 | 09:56
Zodia Capricorn in luna noiembrie 2021 Batalii dure pentru imagine
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn va fi nevoită în luna noiembrie 2021 să-și apere prestigiul în fața celorlalți. Multe din acțiunile celor născuți sub acest semn zodiacal vor fi puse sub semnul întrebării, fapt pentru care vor scoate artileria grea la înaintare.

Pentru Capricorni, noiembrie este luna marilor deliberări, a marilor lupte pe tranșeele carierei lor. Se vor pune în tot felul de situații pentru a le dovedi celor din jur că sunt capabili de lucruri mărețe și că nimeni nu poate pune la îndoială profesionalismul lor.

ADVERTISEMENT

Norocul lor va veni de unde nu se vor aștepta. Vor face o serie de compromisuri la care nu s-ar fi gândit nimeni, semn că au învățat câte ceva din eșecurile trecutului.

Zodia Capricorn în luna noiembrie 2021

În prima jumătate a lunii, nativii de pământ pun cap la cap niște informații esențiale pentru domeniul lor de activitate. Dau dovadă de profunzime atunci când iau decizii și sunt în același timp extrem de pragmatici.

ADVERTISEMENT

Pentru acești nativi, până pe 15 noiembrie, lucrurile sunt destul de liniștite. Se fac auziți fără să vocifereze. Prima parte a lui noiembrie va fi dedicată vieții de familie.

În a doua jumătate începe ”nebunia”. Nativii de pământ pun piciorul în prag după ce descoperă că anumiți colegi le fac zile fripte.

ADVERTISEMENT

Sunt destul de bătăioși de fel și vor fi de temut pentru cei care au impresia că le pot face rău. Capricornii nu stau prea mult la discuții și acționează uneori fără milă.

Oamenii care au greșit față de acești nativi trebuie să se simtă cu musca pe căciulă. Fie își cer iertare de la ei, fie îi evită, căci nu vor ieși bine dintr-o confruntare cu aceștia.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Capricorni sunt 12, 15, 18, 20 și 29 noiembrie. Pe 12 și 15 noiembrie pot veni bani de unde nu își imaginau.

18 și 20 noiembrie sunt două date-cheie în rezolvarea conflictelor de muncă, ieșind învingători. Pe 29 noiembrie, unii Capricorni s-ar putea logodi.

Zilele ghinioniste sunt 1, 4, 9 și 13 noiembrie. Pe 1 și 4 le este recomandat să evite deplasările pe distanțe lungi. 9 noiembrie este o dată care vine cu tot felul de restanțe karmice.

Pe 13 noiembrie, Capricornii trebuie să dea față cu o realitate destul de neplăcută din punct de vedere amoros.

ADVERTISEMENT