Life

Zodia Capricorn în luna noiembrie 2022. Toamna se încheie cu incertitudini

Cum va fi luna noiembrie 2022 pentru zodia Capricorn? Nativii de pământ au o lună destul de confuză. Apar certuri din cauza tonului lor!
19.10.2022 | 17:45
Zodia Capricorn in luna noiembrie 2022 Toamna se incheie cu incertitudini
Zodia Capricorn în luna noiembrie 2022. Foto: deccanherlad.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn încheie toamna anului 2022 cu o serie de incertitudini. Luna noiembrie vine cu și mai multe semne de întrebare, cu și mai multe dileme față de cele pe care le au la această oră.

Zodia Capricorn în luna noiembrie 2022

În prima jumătate a lui noiembrie, nativii de pământ se vor focusa pe repararea anumitor relații rupte. Vor fi mai vocali, dar în același timp vor fi ceva mai atenți la ce le spun interlocutorii.

ADVERTISEMENT

Primele zile ale lunii sunt unele excelente pentru acei nativi care au de primit bani. Cineva se revanșează față de ei, așa că se pot aștepta la niște sume frumușele în posesia cărora vor intra până pe 10 noiembrie.

Mai mult de atât, tot în primele zile ale lunii noiembrie, Capricornii pot face niște investiții serioase.

ADVERTISEMENT

Incertitudinile vor apărea în a doua parte a lui noiembrie și ele vor ține de viața sentimentală. Parcă nu funcționează totul așa cum trebuie în relația lor.

Unele discuții pot fi purtate cu mai multă blândețe, cu mai multă atenție, mai ales că persoana iubită s-ar putea să fie ceva mai sensibilă la reproșuri.

ADVERTISEMENT

Certurile pornesc, în general, de la tonul pe care Capricornii îl folosesc, chiar dacă au dreptate.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de pământ sunt 1, 4, 8, 19 și 22 noiembrie 2022. Pe 1 și 4 primesc bani de unde nu se așteaptă. Pe 8 noiembrie, Capricornilor li se deschid oportunități profesionale fantastice.

ADVERTISEMENT

Zilele de 19 și 22 sunt favorabile pentru cei care vor să plece din țară, fie în interes de serviciu, fie pentru un concediu.

Zilele cu ghinion sunt 6, 10, 12, 14 și 26 noiembrie. Pe 6 și 10 dau de birocrația istovitoare în încercarea de a rezolva anumite probleme.

Zilele de 12 și 14 încep să presară incertitudinile despre care vorbeam mai sus. Data de 26 noiembrie este una critică pe plan relațional. Prietenii le-ar putea face surprize neplăcute, iar cu persoana iubită trebuie să aibă mai mult tact.

ADVERTISEMENT