Life

Zodia Capricorn în luna octombrie 2021. Urmează finalul unei etape importante din viață

Zodia Capricorn va încheia o etapă importantă din viața sa în luna octombrie 2021. Este luna marilor revelații!
24.09.2021 | 18:30
Zodia Capricorn in luna octombrie 2021 Urmeaza finalul unei etape importante din viata
Zodia Capricorn în luna octombrie 2021. Foto: allure.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn va fi în luna octombrie 2021 la finalul unui drum greu și anevoios pe care l-au parcurs fie în carieră, fie în dragoste.

Lucrurile nu vor mai fi așa cum au fost. Nativii de pământ vor avea ocazia să demonstreze că au învățat ceva din obstacolele prin care au fost nevoiți să treacă în ultimele luni din an.

ADVERTISEMENT

Luna este bună în linii mari, iar Capricornii nu se sperie așa ușor de finalurile poveștilor. Dimpotrivă, vor fi entuziasmați și abia așteaptă ce le rezervă destinul.

Zodia Capricorn în luna octombrie 2021

În prima jumătate a lui octombrie, Capricornii care au probleme în instanță pot afla un verdict pe care îl așteptau poate chiar de ani buni.

ADVERTISEMENT

Li se face dreptate în spețele ce țin de imaginea lor publică. Cei care au vrut să își repare imaginea construită cu greu vor simți gustul victoriei în primele 15 zile ale lunii.

Nativii de pământ se pot confrunta cu autoritățile și pentru anumite lucruri în posesia cărora trebuie să intre. Vor avea câștig de cauză cei care se zbat pentru moșteniri.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui octombrie, acești nativi pun piciorul în prag și le arată tuturor cine sunt ei cu adevărat. S-au săturat să fie luați peste picior și desconsiderați mai ales de anumiți colegi de la locul de muncă.

Fac eforturi mari pentru ca opinia lor să conteze și va conta. Capricornii trecuți de vârsta de 40 de ani ajung la finalul unui ciclu important în carieră. Se închide un drum, dar se deschid alte cărări ale succesului pentru ei, poate chiar în domenii în care nu au activat niciodată.

ADVERTISEMENT

Capricornii simțeau de mult nevoia de nou și iată că astrele aduc lucruri noi în viața lor.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Capricorni sunt 7, 11, 14, 19, 28 și 31 octombrie. Pe 7 și 11 octombrie, Capricornii pot intra în posesia unor sume semnificative de bani.

14 și 19 octombrie sunt două date excelente pentru cei care au propriile lor afaceri. Profitul pare să arate foarte bine.

28 și 31 octombrie sunt date benefice pentru activitățile în cuplu. Dragostea este punctul lor forte în aceste zile.

Zilele ghinioniste sunt 13, 17, 20, 21 și 25 octombrie. Mare atenție la drumuri și la asumarea anumitor responsabilități în zilele de 13, 17 și 20!

21 și 25 octombrie sunt zile proaste pentru negocieri de orice fel. E indicat ca întâlnirile importante stabilite pentru aceste zile să fie amânate.

 

ADVERTISEMENT