Life

Zodia Capricorn în luna octombrie 2022. Reguli noi în dragoste

Cum se anunță luna octombrie 2022 pentru zodia Capricorn? Multe aspecte ale vieții lor se vor schimba încă din primele zile.
21.09.2022 | 11:11
Zodia Capricorn in luna octombrie 2022 Reguli noi in dragoste
Zodia Capricorn în luna octombrie 2022. Foto: horoscopes.lovetoknow.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn va avea un octombrie 2022 destul de interesant. Apar noi reguli în dragoste pentru nativii de pământ. Vine o perioadă destul de sucită pe plan profesional, în schimb.

Zodia Capricorn în luna octombrie 2022

Nativii de pământ vor începe o etapă nouă în viața lor. În carieră, lucrurile pot fi date peste cap și asta din cauza alegerilor pe care le-au făcut. Capricornii care au fost harnici și și-au văzut de treabă în ultima vreme vor avea numai de câștigat pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Cât despre cei care sunt în căutarea jobului ideal, aceștia vor avea mult de tras pentru a-și găsi locul. Toată toamna va fi, de fapt, despre redescoperiri pentru cei născuți sub acest semn zodiacal.

În prima parte a lunii octombrie, Capricornii încep niște demersuri importante pentru a rezolva o serie de probleme birocratice. Unele sunt legate de locuință ori de o asigurare mai veche de care nu s-au ocupat îndeaproape.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot până pe 15 octombrie s-ar putea să li se ceară anumite favoruri. Doar de ei depinde cât de mult ar putea ceda în fața celorlalți. În general, Capricornii nu sunt ușor de clintit.

În a doua parte a lunii întâlnesc o persoană cu totul specială care le va schimba universul amoros. Dragostea va însemna cu totul altceva pentru acești nativi. Vor fi mai concentrați pe nevoile partenerului, lucru pe care Capricornii nu prea l-au făcut până acum.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste și zilele norocoase

Zilele ghinioniste pentru Capricorni sunt 6, 8, 14, 17, 19, 20 și 25 octombrie. 6 și 8 sunt două zile care vin cu multe complicații din punct de vedere financiar. Ar fi de preferat să nu se aventureze în tot felul de achiziții.

14, 17 și 19 octombrie sunt alte trei date neprietenoase. Capricornii se pot trezi în niște situații destul de dubioase la locul de muncă. 20 și 25 octombrie vin cu răsturnări de situație în relațiile cu prietenii.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase pentru ei sunt 11, 13, 18, 19 și 23 octombrie. Pe 11 și 13 primesc niște cadouri de la cine nu se așteaptă. Ziua de 18 octombrie este formidabilă pentru femeile Capricorn. Își îndeplinesc unele capricii.

În zilele de 19 și 23 octombrie, Capricornii au noroc în iubire. Petrec niște momente romantice alături de sufletul lor pereche.

ADVERTISEMENT