Life

Zodia Capricorn în luna septembrie 2021. Perioadă bună pentru relansare profesională

Zodia Capricorn va avea un septembrie 2021 în care va fi în centrul atenției datorită marilor sale realizări.
24.08.2021 | 11:25
Zodia Capricorn in luna septembrie 2021 Perioada buna pentru relansare profesionala
Zodia Capricorn în luna septembrie 2021. Foto: lamarrtownsendtarot.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn are un septembrie 2021 de vis! Toate astrele se aliniază în favoarea celor născuți sub acest semn zodiacal.

Lucrurile vor căpăta noi valențe pentru cei care știu că eforturile lor nu sunt niciodată în van. Reușesc să se desprindă de fantomele fricii și înfruntă realitățile mai pregătiți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt truditorii zodiacului și nu degeaba li se spune asta. Vor să demonstreze că sunt capabili de muncă nu doar respectând anumite sarcini, ci inovând cu propriile lor idei.

Nu duc lipsă de imaginație, cu toate că nu au spiritul acela extrovertit al Vărsătorului. Capricornii sunt genul de oameni care tac și fac și lasă ca rezultatele să se vadă de la sine.

ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn în luna septembrie 2021

Prima jumătate a lunii septembrie îi pune pe nativii de pământ în tot felul de situații în care trebuie să recunoască anumite aspecte legate de muncă.

Pot iniția niște proiecte chiar ei, însă e important să spună care sunt limitările lor. Capricornii nu pot ajunge departe din punct de vedere profesional dacă nu se aliază cu cineva.

ADVERTISEMENT

Pentru acești nativi este foarte important să aibă cel puțin un confident la locul de muncă, un om cu care să știe că poate să tragă la unison.

În a doua jumătate a lunii septembrie, Capricornii vor fi puși în tot felul de situații interesante și din punct de vedere amoros. Vor avea de făcut anumite alegeri de care va depinde tot restul anului.

ADVERTISEMENT

Nativii de pământ trebuie să cântărească cu maximă atenție ce fel de decizii iau astfel încât să nu spună pe urmă că au fost luați prin surprindere de anumite situații familiale.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Capricorni sunt 7, 9, 12, 17, 19 și 22 septembrie. Pe 7 și 9 pot veni niște bani în urma unor proiecte mai vechi, de care au și uitat.

Pe 12, 17 și 19 septembrie, lucrurile se vor ameliora pentru acei nativi care căutau stabilitate în relațiile amoroase ori de prietenie.

22 septembrie este o dată cheie în care pot puncta la capitolul imagine, mai ales în cercul lor profesional.

Zilele ghinioniste sunt 13, 15, 16 și 20 septembrie. 13 este o zi în care nimic nu iese cum ar trebui și asta îi irită. Pe 15 și 16 septembrie trebuie să evite deplasările în alte orașe. Pe 20 septembrie să evite achizițiile care nu sunt urgente. Pot fi păcăliți de anumite ”promoții”.

 

ADVERTISEMENT