Life

Zodia Capricorn în toamna lui 2022. Noiembrie, o lună intrigantă

Zodia Capricorn are o toamnă provocatoare. Cele trei luni ale anotimpului îi va pune în situații-limită pe nativii de pământ. Luna noiembrie poate să scoată la iveală un secret murdar din trecutul lor.
05.09.2022 | 12:48
Zodia Capricorn in toamna lui 2022 Noiembrie o luna intriganta
Zodia Capricorn în toamna anului 2022. Foto: indianexpress.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn va avea parte de o toamnă a anului 2022 destul de greu încercată. Nativii de pământ se vor implica în tot felul de situații.

Zodia Capricorn în toamna anului 2022

Luna septembrie este una plină de provocări mai ales la nivel sentimental. Capricornii care au probleme în dragoste trebuie să se poziționeze mai bine de data asta, să spună cu subiect și predicat tot ce își doresc.

ADVERTISEMENT

Dacă nativii de pământ au senzația că persoana iubită le poate citi gândurile, se pare că în prima lună a toamnei lucrurile nu vor mai funcționa așa.

Capricornii au de furcă din punct de vedere profesional în toată luna octombrie 2022. Au de făcut alegeri de care depinde viitorul lor. Unii și-ar putea schimba locul de muncă, în timp ce alții vor schimba tactica. Nu vor mai accepta anumite condiționări și se vor impune în fața colegilor ori a șefilor cu orice risc.

ADVERTISEMENT

În octombrie, se agită spiritele în familie

Tot în luna octombrie se pot agita puțin spiritele în familie. Relația cu cei mai în vârstă se poate lovi de mici obstacole. Au de-a face cu viziuni diferite asupra vieții, așa că trebuie să se înarmeze cu multă răbdare să explice de ce au luat anumite hotărâri.

Luna noiembrie va fi, de departe, cea mai grea pentru acești nativi. Este o lună plină de intrigi. Capricornii se vor lovi de anumite secrete pe care nu le mai pot ține ascunse. Mai exact, anumite lucruri rușinoase din trecutul lor pot fi dezvăluite de un dușman nevăzut, de un inamic de care au uitat.

ADVERTISEMENT

Nativii de pământ trebuie să fie extrem de atenți la ce confesiuni fac și în ce anturaje se aventurează. Se pot trezi în niște situații emoționale greu de stăpânit.

Așadar, toamna aceasta vine cu provocări uriașe. Anotimpul ploios le va testa rezistența până în extreme. Inteligenți cum îi știm, cu siguranță vor ieși din orice încurcătură.

ADVERTISEMENT