Life

Zodia Capricorn în următorii 10 ani. 2028, punct de cotitură în familie

27.08.2020 | 12:18
Zodia Capricorn in urmatorii 10 ani 2028 punct de cotitura in familie
Zodia Capricorn în următorii 10 ani. Sursa foto: express.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn are parte de 10 ani plini de evenimente, de răsturnări de situație cum nu și-au imaginat vreodată. Vor trece prin tot felul de stări și vor avea parte de tot felul de experiențe care mai de care mai interesante.

Zodia Capricorn în următorii 10 ani

Următorii 10 ani vor fi plini de surprize din punct de vedere profesional pentru persoanele născute sub acest semn de pământ.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre ei ar putea ajunge faimoși și și-ar putea stabili noi priorități în carieră.

2021-2025. Primii cinci ani din acest nou ciclu vor fi dedicați carierei. Capricornii ar putea să își schimbe profesia pentru bani, mult mai mulți bani față de ceea ce obișnuiau să câștige.

2021 este anul noilor începuturi atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Și din punct de vedere amoros au parte de momente cu adevărat emoționante.

ADVERTISEMENT

Capricornii își revin cu adevărat din 2029

2022 este anul în care Capricornii vor călători mult în interes de serviciu. Își vor schimba complet viziunea asupra vieții și se vor pregăti de noi etape importante în viața lor.

În perioada 2023-2025, Capricornii trebuie să ducă la bun sfârșit o serie de proiecte începute de ei sau de ceilalți. Au mână forte și suficientă imaginație astfel încât să dovedească de ce sunt capabili.

ADVERTISEMENT

2026-2030. 5 ani destul de interesanți îi așteaptă pe Capricorni în acest nou ciclu. Au de făcut o serie de schimbări în primul rând la ei, la nivel personal, în al doilea rând la locul în care trăiesc.

2028 reprezintă un punct de cotitură din punct de vedere emoțional pentru persoanele născute sub acest semn de pământ.

ADVERTISEMENT

Este anul în care primesc câteva vești proaste, anul în care trebuie să se focuseze pe alte lucruri, căci tot ce au neglijat până acum se întoarce împotriva lor într-un mod destul de neplăcut.

2029 va fi anul revenirii Capricornilor, iar în 2030 vor ajunge la noi concluzii privind viața lor sentimentală, alegând mult mai bine de data aceasta.

 

ADVERTISEMENT