ADVERTISEMENT
Life

Zodia Capricorn în vara anului 2021. Călătorii și experiențe noi în luna iulie

Autor: Dan Suta | 12.05.2021 | 15:25
Zodia Capricorn în vara anului 2021. Călătorii și experiențe noi în luna iulie
Zodia Capricorn în vara anului 2021. Foto: Fine Art America

Zodia Capricorn are parte în vara anului 2021 de experiențe inedite, mai ales dacă e să ne uităm la luna iulie. Toate vor fi lapte și miere pentru nativii de pământ, căci vara asta se anunță a fi cea mai bună din ultimii 10 ani pentru ei.

ADVERTISEMENT

Luna iunie debutează cu tot felul de momente frumoase pe care Capricornii le vor petrece cu persoana iubită sau cu prietenii cei mai apropiați.

Prima parte a lunii iunie va fi una extraordinară pentru Capricorni pe planul relaționării cu cei din jur. Lucrurile se vor schimba în bine și pentru cei care nu sunt foarte vorbăreți, Capricornii cărora le e teamă să se exprime în public.

Zodia Capricorn în vara anului 2021

Nativii de pământ sunt dispuși să renunțe la anumite frici și vor avea parte de sprijin din acest punct de vedere chiar de la cei apropiați.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lunii iunie va fi și mai interesantă, căci Capricornilor le sunt deschise toate căile pentru a călători în siguranță.

Vor întâlni oameni minunați în locurile pe care le vor vizita și își vor face noi prietenii. Lucrurile se vor schimba radical pentru cei care au fost dezamăgiți de anumite persoane toxice și o vor lua de la zero, intrând în cercuri sociale noi, cu oameni asemănători felului lor de a fi.

Luna august, luna iubirii pentru nativii de pământ

Luna iulie vine cu puțină muncă. Capricornii vor fi nevoiți să își asume anumite responsabilități în fața rudelor și a colegilor de la serviciu.

ADVERTISEMENT

În ei stă toate baza celor din jur, așa că tot ceea ce vor face în luna lui Cuptor îi poate ridica, le poate crește imaginea, lucru care este bine primit de ei, mai ales dacă sunt la început de drum în carieră.

De călătorii și experiențe/ prietenii noi au parte și în luna iulie pentru ca apoi, în august, să cunoască iubirea adevărată. Capricornii care sunt singuri vor avea ocazia să înceapă o relație noi undeva în prima jumătate a lunii august.

ADVERTISEMENT

Cei care formează deja un cuplu își vor consolida relația, iar în cazul celor căsătoriți, pot privi ultima lună de vară ca o adevărată lună de miere.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!