Life

Zodia Capricorn la tinerețe și la bătrânețe. Ce are de învățat de-a lungul vieții

27.10.2020 | 10:52
Zodia Capricorn la tinerețe și la bătrânețe. Ce are de învățat de-a lungul vieții
Zodia Capricorn. Foto: helpastrology.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn are niște principii clare încă din tinerețe. Acești nativi reușesc să se impună în adolescență și devin lideri de grup cu ușurință, însă rămân așa până la sfârșitul vieții?

Cei născuți sub acest semn de pământ au capacitatea de a se metamorfoza în funcție de context, chiar dacă în aparență ei par la fel.

ADVERTISEMENT

Încă din adolescență, Capricornii se impun în fața celorlalți reușind să le câștige cu ușurință încrederea. Sunt de cele mai multe ori oamenii potriviți în locurile potrivite și tot ce obțin este cu multă trudă.

Zodia Capricorn la tinerețe și la bătrânețe

Capricornilor nu le plac drumurile scurte, compromisurile sau pactul cu Diavolul. Unii dintre Capricorni preferă să moară de foame, dar să fie demni decât să acceadă într-o funcție pe care nu o merită.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru că sunt atât de riguroși și concentrați mereu asupra muncii, ar trebui să fie un pic mai moi, mai permisivi cu privire la viața sentimentală.

Capricornii nu sunt printre cei mai romantici din cele 12 semne zodiacale. Sunt destul de stângaci și de multe ori vrând să facă un bine iese ceva prost.

La maturitate, Capricornii reușesc să mai scape din timiditate și cuceresc mai ușor inimile celor din jur.

ADVERTISEMENT

Vârsta de 40 de ani este cea prescrisă pentru ei ca fiind vârsta de aur, cea la care își găsesc cu adevărat fericirea în brațele unui partener de viață.

Trebuie să își deschidă mai mult inima

Capricornii ajung la bătrânețe mai preocupați de chestiuni sufletești decât de aspecte trecătoare, fix invers față de cum o făceau în tinerețe.

Tot ce trebuie să facă acești nativi de pământ pentru a trăi în armonie cu ei înșiși, în primul rând, este să le permită celor din jur să îi cunoască, să lase din când în când o ușă deschisă.

ADVERTISEMENT

Au uneori o fire atât de introvertită încât pierd foarte multe ocazii la iubire, așa că viața îi va învăța să fie puțin mai dezghețați.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri