Life

Zodia Capricorn în luna decembrie 2021. Lecții de viață importante vin în prag de Crăciun

Zodia Capricorn va învăța multe lucruri importante în luna decembrie 2021. Va ști care sunt oamenii în care merită să aibă încredere în viitor, după câteva dezamăgiri recente.
22.11.2021 | 10:42
Zodia Capricorn in luna decembrie 2021 Lectii de viata importante vin in prag de Craciun
Zodia Capricorn în luna decembrie 2021. Foto: wall.alphacoders.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn își întărește forțele în luna decembrie 2021. Astrele sunt de partea nativilor de pământ și vin în ajutorul lor cu sfaturi prețioase.

Capricornii vor fi puși în niște situații extrem de interesante, din care vor realiza că unele lucruri pe care le credeau despre oameni erau greșite.

ADVERTISEMENT

Își dau seama, într-un final, în cine merită să își pună toată încrederea și în cine nu. Toată luna este una magnifică mai ales pentru cei dispuși să învețe cu adevărat.

Zodia Capricorn în luna decembrie 2021

Prima jumătate a lunii decembrie 2021 poate fi una debusolantă pentru Capricorni. Lucrurile pot lua niște turnuri neașteptate, însă de ei depinde cum se încheie totul.

ADVERTISEMENT

Au de făcut câteva alegeri din punct de vedere profesional. Dau dovadă de multă disciplină și de deschidere.

Până pe 15 decembrie, Capricornii care au probleme în dragoste le pot rezolva una câte una. Au toate armele la ei și ar fi bine să le folosească. Este un moment oportun pentru împăcări, acolo unde este cazul.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui decembrie, pentru acești nativi vin momente extraordinare din punct de vedere relațional. Învață cum să comunice mai bine, cum să nu se mai agite din orice.

Înainte de Crăciun, pot primi o lecție de viață extrem de importantă de la cineva din familie. Multe persoane pe care până acum Capricornii nu le-au băgat în seamă vin în sprijinul lor cu tot felul de idei, iar unele se dovedesc potrivite felului lor de a fi.

ADVERTISEMENT

Unii oameni le arăta că îi cunosc mai bine decât credeau, așa că ar fi bine să ia în calcul sfaturile lor.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Capricorni sunt 11, 18, 23 și 29 decembrie. Pe 11 decembrie, Capricornii au noroc la bani și sunt pregătiți să facă niște investiții serioase.

Pe 18 decembrie au parte de momente romantice petrecute alături de partenerul de viață. 23 și 29 decembrie sunt două date speciale în care Capricornii au tot felul de revelații.

Zilele ghinioniste sunt 4, 8, 13, 25 și 30 decembrie. Pe 4 și 8 ar fi indicat să evite să ridice tonul la colegii de serviciu. Se pot isca certuri urâte.

13 decembrie este o dată nepotrivită pentru a cere explicații celor din jur, indiferent de natura subiectului. Pe 25 și 30 decembrie, Capricornii trebuie să nu răspundă provocărilor venite din partea rudelor. Sărbătorile pot fi stricate de la niște simple remarci.

ADVERTISEMENT