Life

Zodia Capricorn în luna februarie 2022. Multe principii de viață se schimbă

Zodia Capricorn are un februarie 2022 plin de revelații la nivel intelectual. Se vor schimba multe principii de viață pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal.
19.01.2022 | 12:11
Zodia Capricorn in luna februarie 2022 Multe principii de viata se schimba
Zodia Capricorn în luna februarie 2022. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn pornește cu dreptul în luna februarie 2022. Se ivesc o serie de oportunități pentru nativii de pământ, care le dau posibilitatea să iasă în față, să marcheze succes după succes pe plan profesional.

Schimbarea vine de la abordarea unor noi concepții de viață. Capricornii vor reuși să îmbine perfect individualismul de care dau dovadă cu munca în echipă.

ADVERTISEMENT

Vor învăța să ia decizii mai aplicate, mai bine, dar care să țină cont și de dorințele celor din jurul lor.

Zodia Capricorn în luna februarie 2022

În prima jumătate a lunii februarie, Capricornii au tot felul de inițiative, dând dovadă de deschidere la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Devin mai vocali, dar mai puțin agresivi. Deși știu să se impună în fața celor din jur, o vor face cu ceva mai mult tact față de cum s-au obișnuit.

Prima parte a lunii vine cu o serie de provocări și pe plan amoros. Nativii de pământ poartă discuții importante cu persoana iubită, discuții din care se vor alege cu multe concluzii pozitive.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii, mulți nativi de pământ ar putea să se bucure de o escapadă la munte sau într-o țară cu vreme caldă.

Simt nevoia unei ieșiri din rutine, unei excursii unde să își încarce bateriile. Relaxarea este pe primul loc după data de 15 februarie. Poate chiar de Dragobete s-ar putea să trăiască niște clipe romantice alături de partenerul de viață, la malul mării, departe de țară.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Capricorni sunt 4, 6, 11, 13, 16 și 23 februarie. Pe 4 și 6 februarie ies în evidență cu imaginația lor bogată. Au atât de multe idei constructive încât nu vor ști de care să se apuce mai întâi.

Pe 11 și 13 februarie, acești nativi se pot îmbogăți pe neașteptate. Primesc ok-ul la mai multe proiecte consistente din punct de vedere financiar.

16 și 23 februarie le aduce o vacanță binemeritată. Fie că o vor petrece cu prietenii, singuri ori cu persoana iubită, se vor distra pe cinste.

Zilele ghinioniste pentru nativii de pământ sunt 9, 12, 18 și 27 februarie. Pe 9 și 12, Capricornii trebuie să evite să intre în conflicte cu persoanele în etate.

18 și 27 februarie sunt două date nepotrivite pentru tranzacții, achiziții de tot felul, tot ce ține de hârțogăraie.

ADVERTISEMENT