Life

Zodia Capricorn în luna ianuarie 2022. Întâlniri cu dușmani vechi și surprize pe plan sentimental

Zodia Capricorn are parte de un ianuarie 2022 plin de întâlniri neplăcute, dar și de câteva surprize pe plan amoros. Anul începe în forță, așa cum nu se așteptau.
23.12.2021 | 10:28
Zodia Capricorn in luna ianuarie 2022 Intalniri cu dusmani vechi si surprize pe plan sentimental
Zodia Capricorn în luna ianuarie 2022. Foto: New York Post
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn are un ianuarie 2022 plin de evenimente neprevăzute. Toată luna stă sub amenințarea conflictului, mai ales pentru acei nativi care nu și-au făcut temele în 2021 ori nu au știut să învețe din experiențele nefericite.

Prima jumătate a lunii ianuarie 2022 va fi una a regăsirii de sine. Ca să ajungă la ei înșiși, să descopere cele mai profunde gânduri și simțiri, vor fi nevoiți să se confrunte cu anumiți dușmani vechi.

ADVERTISEMENT

Unii dintre inamici pot apărea la locul de muncă ori în cadrul unor evenimente la care Capricornii vor participa până pe 15 ianuarie.

Zodia Capricorn în luna ianuarie 2022

Tot în această perioadă a lunii, nativii de pământ trebuie să își facă un plan de investiții dacă vor să aibă succes în afaceri. Ideile lor trebuie trecute pe hârtie.

ADVERTISEMENT

Nativii de pământ trebuie să demonstreze că știu să treacă la fapte și că în spatele cuvintelor lor există determinare cu adevărat.

În a doua jumătate a lunii ianuarie 2022, Capricornii reușesc să se impună ceva mai mult în fața celor din jur. Spiritul lor este apreciat, iar felul în care se exprimă poate fi un model pentru cei care nu au curajul să iasă în față și să-și apere drepturile.

ADVERTISEMENT

Finalul de lună vine cu momente frumoase în planul iubirii. Cu dragostea vor sta foarte bine. Cei singuri găsesc pe cineva potrivit felului lor de a fi, acea persoană cu care pot porni la drum și pot realiza lucruri extraordinare.

Până pe 31 ianuarie 2022, unii Capricorni se pot îmbogăți brusc. Vin bani din toate părțile pentru acești nativi.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de pământ sunt 3, 10, 17, 18, 19 și 26 ianuarie 2022. Pe 3 și 10 ianuarie, Capricornii bifează niște mici bătălii la locul de muncă.

17, 18 și 19 ianuarie sunt trei zile foarte bune din punct de vedere financiar. Acești nativi primesc sume frumoase din toate părțile.

26 ianuarie este o zi bună pentru planificarea unei călătorii cu persoana iubită.

Zilele ghinioniste sunt 5, 8, 9, 13, 16 și 22 ianuarie. Pe 5, 8 și 9, niște dușmani vechi revin în viața lor. Trebuie să facă față unor confruntări neplăcute.

13 și 16 ianuarie sunt două zile proaste pentru a face investiții majore. Pe 22 ianuarie trebuie să evite cu orice preț să se bage în discuțiile cu care nu au nicio legătură.

ADVERTISEMENT