Life

Zodia Capricorn în luna martie 2022. Perioadă plină de obstacole

Zodia Capricorn are o lună martie plină de provocări. Apar tot felul de obstacole mai ales din punct de vedere profesional. Există, însă, și câteva vești bune.
18.02.2022 | 10:46
Zodia Capricorn in luna martie 2022 Perioada plina de obstacole
Zodia Capricorn în luna martie 2022. Foto: iambrainy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn are parte de o serie de provocări în luna martie 2022. Pentru persoanele născute în acest semn de pământ, apar tot felul de obstacole în comunicarea cu colegii de la locul de muncă.

Capricornii trebuie să se poziționeze mai clar ca niciodată în legătură cu anumite decizii de grup. Vor fi puși în tot felul de situații mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT

Trebuie să dovedească faptul că sunt maturi și că nu se lasă manipulați de sentimente. Lucrurile încep să devină clare pentru ei abia spre finalul lunii, dar până atunci trebuie să se înarmeze cu tact și răbdare.

Zodia Capricorn în luna martie 2022

Prima jumătate a lui martie 2022 va fi una destul de intensă mai ales pentru femeile născute în Capricorn. Se pot isca discuții din senin în cuplu, pornind de la stresul pe care acestea îl aduc acasă de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 martie, mai toți nativii de pământ se vor confrunta cu tot felul de șiretlicuri din partea celorlalți, de manipulări și de acuzații nefondate. Au nevoie de luciditate și nu trebuie să se înflăcăreze deloc.

Este bine să ia lucrurile ca atare și să răspundă reproșurilor logic și argumentat, fără să ridice tonul.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui martie 2022, nativii de pământ se mai relaxează nițel. După data de 16 martie, apar perspective optimiste din punct de vedere financiar.

Au de întocmit tot felul de rapoarte și încep să investească mai bine în ideile lor. Vor lua niște decizii bune atât pentru ei cât și pentru cei apropiați.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase sunt 7, 9, 13, 17 și 23 martie 2022. Pe 7 și 9, Capricornii pot avea câștig de cauză într-o situație care implică mulți bani.

Zilele de 13 și 17 martie sunt benefice pentru nativii de pământ din punct de vedere amoros.

23 martie este o zi excelentă pentru cei care își propun să facă schimbări prin casă ori chiar să-și mute domiciliul.

Zilele cu ghinion sunt 4, 5, 26, 27 și 28 martie 2022. Pe 4 și 5, nativii de pământ se ceartă cu cei de la serviciu. 26, 27 și 28 martie sunt zile în care acești nativi ar trebui să evite călătoriile, indiferent cât ar fi de urgente. Astrele le recomandă să amâne anumite deplasări.

Din 29 martie vin, însă, lucruri mai bune pentru ei.

ADVERTISEMENT