Life

Zodia Capricorn și cele două mari lecții de viață pe care le va învăța în ultimele luni din an

16.09.2020 | 15:12
Zodia Capricorn si cele doua mari lectii de viata pe care le va invata in ultimele luni din an
Zodia Capricorn. Foto: astrotalk.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn va avea parte de un sfârșit de an plin de învățăminte. Persoanele născute în acest semn de pământ vor fi puse în situații din care vor ieși mult mai pregătite pentru viață, dar și mult mai deschise la nou.

Zodia Capricorn și lecțiile anului 2020

Prima lecție pe care trebuie să o învețe este că uneori e bine să renunțe la orgoliu pentru a vedea tabloul general al lucrurilor. De multe ori nu vedem pădurea de mărăcini, dar dacă mărăcinile respective le producem chiar noi cu mândria noastră nejustificată?

ADVERTISEMENT

La asta vor trebui să reflecteze foarte atent Capricornii până la sfârșitul lunii decembrie. Nu le va mai merge mult timp cu încăpățânarea și vor fi puși deseori în situația de a ceda din ceea ce au pentru binele comun.

Cea de-a doua lecție a Capricornilor este lecția iertării. Nu vor putea continua să își realizeze marile dorințe, să își îndeplinească marile visuri dacă nu vor cădea la pace cu anumite persoane.

ADVERTISEMENT

Nu le va fi ușor, dar va merita

Ranchiuna, ura, invidia nu au ce căuta în viețile Capricornilor și, în general, în viața nimănui. Până la finalul anului, astrele le recomandă să le ceară iertare celor cărora le-au greșit și să arate mai multă deschidere și mai multă înțelegere.

Unul din capitolele șubrede în viața Capricornilor este, fără doar și poate, empatia. Poate că anul acesta este cel mai potrivit an în care nativii de pământ să învețe să se pună mai des în locul celorlalți înainte să-i judece sau să ia decizii în numele lor.

ADVERTISEMENT

Dacă vor lăsa garda jos și își vor arăta toată disponibilitatea să încerce să vadă altfel lucrurile, măcar să încerce, atunci vor avea numai de câștigat, iar asta se va vedea pe parcurs în calitatea vieții lor.

Urmează un drum, poate greu, poate solicitant, dar destinația merită orice intemperie.