Life

Zodia Capricorn și compatibilitățile anului 2021. Cu cine va fi la cuțite

22.12.2020 | 15:10
Zodia Capricorn si compatibilitatile anului 2021 Cu cine va fi la cutite
Zodia Capricorn. Foto: myastrology.org
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn va avea un 2021 magic din multe puncte de vedere, în special în ceea ce privește relaționarea cu cei din jur. În noul an vor ști foarte bine cu cine să comunice și cu cine nu, iar determinarea lor va fi un model pentru toate zodiile.

Capricornii sunt printre cei mai favorizați în anul 2021 în special în zona profesională, acolo unde s-ar putea lega cele mai frumoase prietenii. La locul de muncă, cei singuri, și-ar putea găsi marea iubire.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate bună cu: Balanță, Fecioară, Rac, Taur și Berbec. Cu Balanțele vor fi pe aceeași lungime de unde în business și vor fi dispuși să dea tot ce e mai bun din ei. Vor avea țeluri comune, iar împreună vor forma o echipă imbatabilă.

Zodia Capricorn, compatibilitate foarte bună cu Vărsătorii și Leii

Cu Fecioarele ar putea lega o prietenie de invidiat, iar cu Racii, Taurii și Berbecii s-ar putea să aibă niște aventuri amoroase în special vara.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate foarte bună cu: Scorpion, Leu și Vărsător. Scorpionii devin oameni de încredere pentru acești nativi de pământ încă de la începutul anului.

Dacă există cineva în fața căruia Scorpionul să se prezinte ca o carte deschisă, acel cineva e născut în zodia Capricorn fără doar și poate.

ADVERTISEMENT

Cu Leii și Vărsătorii vor avea tot felul de complicități și vor închega prietenii foarte strânse.

Relație dificilă cu Peștii

Compatibilitate rea cu: Săgetător, Gemeni și Pești. Gemenii și Capricornii sunt incompatibili și în anul 2021. Viziunile lor diferite despre viață se vor întări și ami mult, iar prăpastia dintre cei doi va crește.

ADVERTISEMENT

Cu Peștii vor intra des în conflicte, mai ales dacă vorbim de Capricornii și nativii de apă care vin din generații diferite. Cu alte cuvinte, Capricornii tineri se vor certa des cu persoanal în vârstă din familie sau din anturaj născute în Pești.

Cât despre Săgetători, cei doi ar trebui să se evite și nu pentru că s-ar putea înțepa, dar pur și simplu vor fi plictisitori unul pentru celălalt.

 

ADVERTISEMENT