ADVERTISEMENT
Life

Zodia Capricorn și karma vieții sale. Cum reușește să aibă succes aproape mereu

Autor: Dan Suta | 27.04.2021 | 13:36
Zodia Capricorn și karma vieții sale. Cum reușește să aibă succes aproape mereu
Zodia Capricorn și karma vieții sale

Zodia Capricorn este toată viața pe karma de agresivitate și are multe de învățat pentru a se redresa, căci persoanele născute sub acest semn de pământ pot cădea foarte ușor de pe piedestal.

ADVERTISEMENT

Capricornii au succes aproape mereu pentru că nu le lipsește determinarea de a face ceva. Sunt extrem de încăpățânați și nu țin cont de părerile celorlalți când au un plan, dar asta poate fi de multe ori în defavoarea lor.

Nativii de pământ trebuie să scape de karma de agresivitate pentru a cunoaște succesul adevărat și nu vorbim aici despre faimă sau bani.

Zodia Capricorn și karma de agresivitate

Faima și banii pot fi obținuți cu lejeritate de Capricorni, însă împlinirea spirituală este cea la care ajung foarte greu și aici din cauza datoriilor karmice pe care trebuie să le plătească.

ADVERTISEMENT

Primul lucru pe care Capricornii trebuie să îl facă în viață pentru a fi fericiți, împliniți sufletește, este să renunțe la tonul incisiv atunci când se adresează celor din jur și să fie mai empatici cu ceilalți.

Acești nativi nu sunt ușor de păcălit și de asta tind să fie reticenți, pentru unii par chiar insensibili. Dacă îi greșești o singură dată unui Capricorn, a doua oară nu te vei mai întâlni cu el.

Ei bine, la acest capitol trebuie să lucreze mai mult nativii de pământ, la felul în care se raportează la ceilalți. Cu alte cuvinte, trebuie să fie olecuță mai maleabili și mai deschiși, să asculte în primul rând.

ADVERTISEMENT

De ce e bine ca acești nativi să se înconjoare de copii și să îi ajute

Marea împlinire din viața fiecărui Capricorn, cea cu care pot plăti toate datoriile karmice din viețile anterioare, este întemeiera unei familii și îngrijirea copiilor. Chiar dacă unii nu pot face copii, dacă înfiază sau au grijă de copiii altora li se pot spăla toate păcatele din viețile anterioare.

Capricornii, prin acțiunile lor agresive, au făcut rău în viețile anterioare în special copiilor, iar principala modalitate prin care se poate crea o compensație cosmică este întoarcerea monedei pe cealaltă față și anume creșterea și iubirea manifestată față de un copil.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!