Life

Zodia Capricorn și latura sa ascunsă. Cum este în realitate persoana născută sub acest semn de pământ

05.11.2020 | 17:26
Zodia Capricorn si latura sa ascunsa Cum este in realitate persoana nascuta sub acest semn de pamant
Zodia Capricorn. Foto: english.agran.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn, una din cele mai cerebrale și aparent reci din cele 12 semne ale horoscopului, ascunde o serie de lucruri pe care ceilalți le pot afla cu greu.

Capricornii sunt extrem de efervescenți și de creativi, chiar dacă nu le place să arate asta tuturor. Persoanele născute sub acest semn de pământ sunt extrem de raționale și sunt cu totul diferit în intimitate față de imaginea pe care o lasă în jur.

ADVERTISEMENT

Nativii de pământ nu își deschid sufletul în fața oricui. În realitate sunt timizi și uneori descurajați, chiar dacă sunt de multe ori conștienți de calitățile lor.

Zodia Capricorn și latura sa ascunsă

Așadar, cu cât vor părea mai duri și mai siguri pe forțele lor, Capricornii s-ar putea să fie exact pe dos, adică nesiguri.

ADVERTISEMENT

Capricornilor nu le place să își povestească viața oricui și chiar și cele mai apropiate persoane nu reușesc să afle totul despre ei.

Persoanele născute sub acest semn de pământ tind să fie secretoși nu pentru că ar fi aroganți sau urmăresc ceva, ci pentru că nu au încredere în oameni.

ADVERTISEMENT

Lipsa de încredere vine din cauza unor situații dezamăgitoare prin care trec de-a lungul vieții, iar asta îi determină să fie de multe ori fără scrupule, extrem de intransigenți cu cei din jur și îi supun unor continue teste și examinări.

Sunt reci doar în aparență

Pentru a ajunge în anturajul Capricornilor trebuie să treci ca prin armată, căci aceștia își supun apropiații unor probe pe care nu le poate trece pe oricine.

ADVERTISEMENT

Pentru acești nativi, cea mai importantă chestiune în viață este loialitatea, așa că își vor alege oamenii cu foarte mare atenție.

Totodată, țin foarte mult la libertatea lor și nu sunt dispuși să facă foarte ușor concesii celor din jurul lor, nici măcar dacă vine vorba despre o persoană din familie sau sufletul lor pereche.

Așadar, Capricornii, pe cât sunt de taciturni, sunt destul de complecși și nu sunt atât de reci cum par. Problema e lipsa de încredere în ceilalți, care poate fi câștigată dificil.

 

ADVERTISEMENT