Life

Zodia Capricorn și marile neplăceri ale vieții sale. Ce o poate bucura

09.12.2020 | 11:17
Zodia Capricorn si marile neplaceri ale vietii sale Ce o poate bucura
Zodia Capricorn. Foto: helpastrology.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn, cea mai așezată și introvertită dintre cele 12 semne ale horoscopului, știe tot timpul ceea ce face chiar dacă în aparență pare debusolată din cauza faptului că nu prea comunică.

Capricornii sunt mereu dispuși să încerce lucruri noi în viață, în ciuda aparenței de taciturn, de om care nu se clintește dintr-un loc.

ADVERTISEMENT

Marile neplăceri ale Capricornilor sunt cauzate de comportamentele oamenilor. Acești nativi nu se deschid în fața oricui pentru că de-a lungul vieții, încă din adolescență, au parte de tot felul de dezamăgiri.

Zodia Capricorn și marile sale nefericiri

Capricornii nu suportă oamenii care promit lucruri și nu se țin de cuvântul dat. Au o mare problemă și cu cei care se plâng veșnic de ceva, dar care nu mișcă un degete pentru a-și schimba condiția.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare neplăcere, sursă a tristeții pentru nativii de pământ este sentimentul abandonului. Chiar dacă nu sunt ei foarte calzi și afectuoși, în spatele carcasei de metal există un suflet care așteaptă să fie mângâiat, iar atunci când se simt părăsiți simt că a căzut o lume întreagă cu ei.

Capricornii, în ciuda tuturor aparențelor, sunt dependenți de căldura umană.

La capitolul bucurii, acești nativi sunt greu de mulțumit, iar asta e ceva normal: se întâmplă cu mai toate zodiile născute iarna și primăvara.

ADVERTISEMENT

Nativii de pământ sunt fericiți atunci când li se recunoaște prestigiul în domeniul în care activează. Nu există nimic pe lume care să le aducă mai multe zâmbete decât recunoașterea oficială a muncii lor.

Ce pasiuni au acești nativi de pământ

Capricornii sunt foarte atenți la tot ceea ce fac și au nevoie de validare, chiar dacă sunt conștienți când ceva e bine sau e rău.

ADVERTISEMENT

Printre pasiunile acestor nativi de pământ se numără activitățile care le relaxează mintea: pescuitul, șahul, muzica clasică etc.

Au un aer boem și țin foarte mult la tabieturile lor. Capricornii sunt foarte buni la a-și construi propriile lor lumi, cele în care se simt confortabili.

 

ADVERTISEMENT