Life

Zodia care îți distruge viața. Te calcă în picioare cu zâmbetul pe buze

10.08.2020 | 23:55
Zodia care iti distruge viata Te calca in picioare cu zambetul pe buze
Zodia care îți distruge viața. Te calcă în picioare cu zâmbetul pe buze. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Consultând astrele, astrologii de pretutindeni au descoperit că sunt unele semne zodiacale care au o predispoziție pentru a face rău celor din jur. Este vorba de o zodie de aer despre care se spune că nu are niciun fel de remușcare sau regret.

Mai exact, cel mai periculos nativ din horoscopul european este zodia Gemeni despre care se presupune că se naște cu un instinct de răutate în sânge. În plus, se pare că acest nativ are mai multe fețe și joacă în mai multe tabere.

ADVERTISEMENT

Totodată, astrologii mai spun că Gemenii sunt persoane perverse atât în relațiile amoroase, cât și în cele profesionale, mai ales atunci când caută punctele vulnerabile ale celor din jur.

Gemenii, zodia cea mai periculoasă din horoscop. Ce spun astrologii

Stelarii susțin că persoanele născute în zodia Gemeni adoră să îngenunchieze fără niciun motiv oamenii din jurul lor, ajungând într-un final să se hrănească pur și simplu cu aceste sentimente.

ADVERTISEMENT

Reușesc foarte ușor să poarte pică celorlalți, mai ales că nu trebuie să-i calci pe coadă pentru a le deveni antipatic. Gemenii se folosesc extrem de ușor de slăbiciunile oamenilor pentru a întoarce situația în favoarea lor atunci când este cazul.

Aceștia nu țin cont de faptul că persoana vulnerabilă din fața lor le este iubit, mamă sau altă persoană apropiată. Calcă în picioarele sentimentele persoanelor dragi, fără a sta prea mult pe gânduri. Se mai spune despre ei că își schimbă dispoziția foarte ușor, ajungând rapid de la o extremă la alta.

ADVERTISEMENT

Repere și caracteristici pentru persoanele în zodia Gemeni

În altă ordine de idei, nativii în zodia Gemeni sunt persoane curioase din fire, mereu dornice să afle lucruri noi și experiențe interesante. Trăsăturile lor dominante influențează totul, indiferent că este vorba de iubire, carieră sau viața personală.

Aceste persoane sunt guvernate de planeta Mercur, în timp ce ziua favorabilă pentru Gemeni este la mijlocul săptămânii, adică miercuri. În plus, acești nativi au mai multe numere norocoase printre care se află 2, 5 și 7.

ADVERTISEMENT

Cât despre culoarea preferată, aceasta este albastru. Dacă este să ne referim la pietrele prețioase adorate de Gemeni, clar este vorba de topaz.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT