Zodia care nu va iubi niciodată cu adevărat

Iuliana Spirache   
in Hotnews
23/08/2016, 00:02
Zodia care nu va iubi niciodată cu adevărat

Iubirea este frumoasă, însă unele persoane vor doar să o primească şi nu vor putea niciodată să o ofere. Vezi în ce zodie s-au născut acestea.

Iubirea nu este pentru oricine. Trebuie să fii o persoană bună, caldă şi dispusă să faci unele sacrificii pentru a o trăi. Toată lumea caută acest sentiment, însă nu toţi pot să îl trăiască. Nativii născuţi în zodia Capricorn nu vor simţi niciodată dragostea adevărată. Nu pentru că sunt răi sau lipsiţi de inimă, ci pentru că sunt mult prea raţionali pentru a se implica în ceva ce nu pot explica.

Capricornul nu este un om capabil să facă rău, ci mai degrabă este incapabil să facă bine. Este atât de ambiţios şi de dornic de succes, încât uită că are un suflet care mai trebuie hrănit uneori. Prietenii săi îi rămân aproape pentru că îl plac cu adevărat, nu pentru că ar face ceva pentru ei. Capricornul te va vedea căzut la pământ şi se va gândi cum să termine proiectul la care lucrează de două săptămâni. Nici prin cap nu i-ar trece să te ajute, însă dacă i-ai spune exact de ce ai nevoie, va face orice să te mulţumească, scrie unica.ro.
Sursă: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×