Zodia care primeşte astăzi o veste bună. Cine întîlneşte o persoană specială

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Ar fi minunat sa facem cate ceva din lucrurile pe care ni le-am propus demult si sa le dam o finalitate, sa spunem o vorba buna, sa tragem o concluzie, sa fie...
06.03.2016 | 10:29
Zodia care primeste astazi o veste buna Cine intilneste o persoana speciala
ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Ar fi minunat sa facem cate ceva din lucrurile pe care ni le-am propus demult si sa le dam o finalitate, sa spunem o vorba buna, sa tragem o concluzie, sa fie totul clar, sa putem merge mai departe.
Vibratia zilei este 6 si sa cream si sa mentinem armonia in jurul nostru.
Horoscop 2016 PESTI – O sa va puteti intelege cu cineva mai in varsta, care o avea, probabil, niste pretentii pe care va e greu sa le respectati, dar ajungeti la un consens. O sa faceti probabil niste sacrificii ca sa ajungeti la un eveniment mai departe de casa, poate or sa va coste drumul si cazarea pe undeva.
Horoscop 2016 BERBEC – Ati putea pleca intr-o plimbare prin imprejurimi, sa luati masa de pranz prin alt oras si sa va intoarceti pana diseara. Va bucurati de o surpriza placuta din partea cuiva, care o sa va cucereasca si o sa reuseasca, pentru ca e genul vostru si va intuieste preferintele.
Horoscop 2016 TAUR – O sa stati la o sueta cu musafirii pe care ii chemati la voi, ca sa mai povestiti de ale voastre, sa va deschideti sufletul. Se observa o cheltuiala, poate pentru ca va duceti la o nunta sau la inaugurarea casei unor prieteni si merita sa le luati un cadou frumos – fie el si scump.
Horoscop 2016 GEMENI – Poate vi se face oferta de job pe la mondenitatile la care veti ajunge si o sa va ganditi la avantaje si dezavantaje. O sa primiti o invitatie la o petrecere, poate fi ceva si cu tema oficiala, si o sa interactionati cu oameni care s-au facut remarcati prin niste calitati oficiale.
Horoscop 2016 RAC – Cine stie poate se reuneste familia ca sa vorbiti si sa va puneti de acord in privinta unor chestiuni care tin de o mostenire, niste bunuri. Se vor gasi ceva bani – la rezerve – ca sa iesiti in lume, sa beti o cafea, si sa mancati ceva, ca sa nu mai gatiti acasa, practic, sa spargeti rutina, monotonia.
Horoscop 2016 LEU – E posibil sa faceti cunostinta cu cineva cu care sa nu empatizati intru totul, dar – in timp – sa descoperiti ca aveti multe lucruri in comun. Or sa va surprinda unele vesti referitoare la o proxima intalnire cu cineva, in care v-ati pus mari sperante, ca poate avea loc o adevarata rasturnare de situatie.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa puneti umarul la pregatirile pentru o sarbatoare in familie si o sa contribuiti cu tot ce se poate, o sa fiti generosi. Poate le faceti o vizita unor rude apropiate ca sa le intrebati de sanatate si daca au nevoie de vreun sprijin din partea dumneavoastra sau doar de curtoazie, vizita.
Horoscop 2016 BALANTA – Poate o sa petreceti cateva ore in compania unor prieteni care va impartasesc un hobby, practicati un sport sau ascultati muzica, va duceti la un concert. Ati putea pleca la drum si o sa bucurati de un peisaj frumos, de o companie pe sufletul vostru si va refaceti potentialul, sa dati randament bun la slujba de maine incolo.
Horoscop 2016 SCORPION – E posibil sa intalniti pe cineva la un eveniment monden si incepeti o relatie care sa se scrie frumos in timp. O sa cheltuiti fara sa va impuneti mari restrictii, sa va mai relaxati dupa o perioada incordata si o sa le oferiti alor vostri ce isi doresc, sa se simta bine.
Horoscop 2016 SAGETATOR – Se poate sa primiti o invitatie la o expozitie sau la un film, un meci si o sa aveti parte de o seara reusita. Va dati intalnire cu niste prieteni pe care nu i-ati mai vazut de un car de ani si o sa puneti la cale un proiect, care poate fi si de timp liber.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa alegeti o varianta mai economicoasa de distractie si totusi sa-i faceti o surpriza placuta fiintei iubite, sa se simta ca e duminica. O sa iesiti la un tete-a-tete, sa luati pulsul relatiei, sa va faceti planuri de plecat pe undeva in viitorul apropiat, poate de Paste, de 1 Mai, ca e tot una.
Horoscop 2016 VARSATOR – O veste buna, un cadou, o revedere emotionanta si o sa va eliberati de toate apasarile, o sa fie o adevarata gura de oxigen. Se poate sa va scoata cineva la o plimbare, sa ajungeti si pe la vreo aniversare, sau la un spectacol, o sa revedeti oameni, locuri dragi si o sa va destindeti.

Sursa Pro TV