Life

Zodia care va da lovitura până la sfârșitul lunii octombrie 2021. Verdictul astrologului Maria Sârbu

O zodie va da lovitura până la sfârșitul lunii octombrie 2021 în tot ce își propune, potrivit astrologului Maria Sârbu.
04.10.2021 | 12:37
Zodia care va da lovitura pana la sfarsitul lunii octombrie 2021 Verdictul astrologului Maria Sarbu
ADVERTISEMENT

O zodie de foc este marea favorită a astrelor până la finalul lunii octombrie 2021, ba chiar până la sfârșitul acestui an.

Maria Sârbu a făcut câteva previziuni interesante pentru nativii de foc pentru care se deschide în perioada aceasta toate porțile succesului.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre persoanele născute în zodia… Săgetător! Pentru Săgetători, octombrie 2021 este o lună de refacere, de recompunere atât pe plan spiritual, amoros cât și profesional.

O zodie va da lovitura pe toate planurile până la sfârșitul lunii octombrie 2021

Maria Sârbu numește octombrie drept o lună a viselor pentru nativii de foc. După un an plin de încercări, răsare Soarele, în sfârșit, și pe strada lor.

ADVERTISEMENT

Pentru a ajunge acolo unde își doresc, acești nativi vor fi nevoiți să privească lucrurile prin ochii altora. Vor avea nevoie de sprijin mult. Dacă se orientează cum trebuie, totul va decurge ca la carte pentru ei.

Sănătatea poate fi punctul lor forte până în primăvara lui 2022. Toate grijile lor dispar, iar vindecarea la care sperau sosește brusc.

ADVERTISEMENT

Un alt aspect important, favorabil în cazul Săgetătorilor, este cel amoros. Nativii de foc vor iubi ca niște adolescenți și se vor dărui cu totul persoanei pe care au pus ochii, cu care își împart timpul.

Săgetătorii primesc, în sfârșit, lucruri bune de la viață

Succesul lor este unul iminent și dacă aruncăm o privire la partea profesională. Vor face eforturi mari pentru a se menține pe linia de plutire și vor deveni din ce în ce mai pregătiți pentru provocările pe care soarta le va scoate în calea lor.

ADVERTISEMENT

Vor avea nevoie de resurse puternice pentru a face față volumului mare de muncă întrucât succesul nu se menține ușor. Săgetătorii vor face tot posibilul să nu cadă de pe piedestalul pe care s-au urcat cu muncă.

Sunt suficient de inteligenți și de creativi astfel încât să demonstreze tuturor că își merită locul în societate.

Săgetătorul nu este singura zodie care are parte de un octombrie fabulos, potrivit astrologului Maria Sârbu.

Și Vărsătorii au o lună nebună, una excelentă mai ales din punct de vedere amoros. Pentru nativii de aer se anunță monente interesante în planul iubirii, dar și în carieră. Popularitatea lor va fi în creștere, însă succesul lor nu se poate compara, totuși, cu cel al Săgetătorilor.

 

ADVERTISEMENT