ADVERTISEMENT
Life

Zodia Fecioară în 2021. Anul următor va fi cel mai benefic din ultimii zece

Autor: Dan Suta | 12.11.2020 | 15:16
Zodia Fecioară în 2021. Anul următor va fi cel mai benefic din ultimii zece
Zodia Fecioară. Foto: horoscope-divination.com

Zodia Fecioară va păși în 2021 cu dreptul. Va avea parte de unul din cei mai buni ani din ultimii zece, iar lucrurile se vor așeza pe toate planurile încă din primăvară.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au parte de o serie de momente spectaculoase mai ales pe plan sentimental. Au neglijat latura amoroasă a vieții lor în ultima vreme, iar în 2021 îi vor acorda mai multă atenție.

Ianuarie: Anul începe cu bani frumoși în conturile Fecioarelor care au muncit și muncesc din greu. Pot fi cooptate în noi proiecte, iar lucrurile vor evolua din multe puncte de vedere pozitiv.

Zodia Fecioară are un 2021 de poveste

Februarie: O dragoste nouă poate apărea în viața nativilor de pământ care s-au tot ferit de iubire în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Martie și aprilie: Primăvara începe cu proiecte senzaționale, iar Fecioarele vor da dovadă că pot muta și munții din loc.

Mai: Cea de-a cincea lună din an va fi una plină de provocări din punct de vedere profesional. Nu sunt excluse delegațiile în străinătate.

Iunie, iulie și august: O vară plină de călătorii în locuri exotice se anunță pentru cei născuți sub semnul de pământ.

ADVERTISEMENT

Final de an armonios

Septembrie: Începutul toamnei va fi dedicat relațiilor de prietenie și de familie. Fecioarele vor avea ocazia să se impună în anumite chestiuni de a căror rezolvare depinde simpla lor prezență.

Octombrie: Pentru Fecioare, luna octombrie va fi una ceva mai liniștită. Vor cunoaște armonia de care aveau nevoie de atâta amar de vreme.

ADVERTISEMENT

Noiembrie și decembrie: Anul se va încheia într-o notă pozitivă, așa cum a început. Este clar că pentru nativii de pământ 2021 va fi un an de neuitat.

Vor avea ocazia ca la final de an să bucure sufletele persoanelor dragi. În luna cadourilor, Fecioarele vor face surprize plăcute unor persoane care vor avea senzație că au fost uitate sau că nu mai contează în viețile lor. Cea mai mare bucurie pentru Fecioare este să îi facă pe ceilalți fericiți.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!