Zodia Fecioară în dragoste. Cum sunt persoanele născute sub acest semn de pământ în relație

Dan Suta   
în Horoscop
13/08/2020, 17:00
Zodia Fecioară în dragoste. Cum sunt persoanele născute sub acest semn de pământ în relație
Zodia Fecioară în dragoste. Sursa foto: indastro.com

Zodia Fecioară este foarte complicată în relațiile amoroase. Cei născuți sub semnul guvernat de planeta Mercur nu cred în perechea ideală, în poveștile siropoase de iubire și, de fapt, nu prea cred în iubire în general.

Zodia Fecioară în dragoste

Femeile născute în zodia Fecioară nu cred în declarațiile de iubire, ci în fapte, în timp ce bărbații joacă această carte a naivității, deși nici ei nu sunt tocmai romantici.

Cum cuceresc Fecioarele. Adevărul este că nu fac nimic pentru a-i cuceri pe ceilalți. Felul lor de a fi este suficient, deci nu își bat prea tare capul cu flirtatul.

Totuși, dacă li se pune pata pe cineva, sunt foarte timide. Fecioarele se numără printre vedetele care nu îndrăznesc să se apropie de persoana pe care au pus ochii de teamă să se facă de râs și de cele mai multe ori pierd ocazii importante în dragoste.

Fecioarele nu sunt fidele și nici geloase

Fecioarelor le plac oamenii cu simțul umorului. Nu ar suporta să stea lângă oameni necomunicativi, ursuzi ori dramatici.

Fidelitate. Fecioarele cred că a fi fidel cuiva nu reprezintă cea mai mare dovadă de iubire. Evident, vorbim strict despre chestiuni sexuale.

Multe Fecioare sunt convinse că tocmai înșelatul poate închega și mai tare o relație deoarece din fiecare aventură învață câte ceva și își dau seama ce anume își doresc cu adevărat.

Gelozie. Fecioarele nu sunt deloc geloase, nici măcar atunci când sunt convinse că iubesc.

Nu pot înțelege de ce oamenii nu sunt împreună din cauza geloziei, căci pentru Fecioare acest sentiment arată lipsa totală de încredere, iar acolo unde nu există încredere și respect nu poate fi vorba de o relație de lungă durată.

Pe plan erotic, Fecioarele sunt foarte deschise. Vor parteneri sexuali cât mai diferiți și alunecă de multe ori în chestiuni despre care e bine să nu se vorbească. Pe plan sexual, Fecioarele s-ar potrivi foarte bine cu Scorpionii, Taurii sau Leii.

 

Închide ×