Life

Zodia Fecioară în horoscopul lunii octombrie 2020. Dispar niște griji, apar altele

23.09.2020 | 12:35
Zodia Fecioara in horoscopul lunii octombrie 2020 Dispar niste griji apar altele
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară are parte de multe obstacole de trecut, potrivit horoscopului lunii octombrie. Nu scapă bine de niște griji, căci vor da de altele. Asta se arată, pe scurt, pentru Fecioare în cea de-a zecea lună a anului.

Zodia Fecioară în horoscopul lunii octombrie 2020

Fecioarele au avut o vară toridă, una plină de provocări, iar nervii lor au fost întinși la maximum. Oricât de mult au căutat echilibrul, și chiar l-au găsit, unele necazuri i-au prins pe acești nativi din urmă.

ADVERTISEMENT

Fecioarele nu fug de probleme, doar că s-au săturat să fie ele mereu cele care să rezolve grijile altora. În tot acest timp, nativii de pământ s-au neglijat, iar această neglijență vine cu factura ei în luna octombrie.

Cu alte cuvinte, Fecioarele trebuie să se pună pe treabă și să tragă mai mult pentru ele. A doua jumătate a lunii octombrie s-ar putea să le prindă nepregătite pe multe dintre ele, așa că e bine să fie atente la cum evoluează lucrurile în viața lor și în familia lor în intervalul 1-16 octombrie.

ADVERTISEMENT

A doua parte a lunii, destul de critică

Nativii de pământ sunt foarte buni la observarea lucrurilor și trag de cele mai multe ori cele mai bune concluzii atunci când vor să ia decizii pe termen mediu și lung.

Nu sunt genul de persoane care să se precipite și urăsc să ia hotărâri la cald, când totul e fierbinte. Dacă au învățat ceva Fecioarele în acest an cumplit pentru toată lumea este să nu ia decizii când se înflăcărează, ci să lase un timp pentru a reflecta asupra lor.

ADVERTISEMENT

Perioada 16-30 octombrie poate fi una în care Fecioarele să dovedească faptul că știu cum să ia acum deciziile. Vor apărea griji noi, unele legate de locul de muncă, de locuința în care stau sau de relația cu persoana iubită.

Nativii guvernați de planeta Mercur nu vor avea mult timp de pierdut, ci vor fi nevoite să facă față situațiilor dificile una după alta. Rezistență au, inteligență la fel, să vedem dacă vor avea și timpul necesar.

ADVERTISEMENT