Life

Zodia Fecioară în iarna anului 2022-2023. Ianuarie, o lună a revelațiilor

Cum va fi iarna anului 2022-2023 pentru zodia Fecioară? Urmează trei luni destul de bune pentru cei născuți sub acest semn de pământ.
15.11.2022 | 17:52
Zodia Fecioara in iarna anului 20222023 Ianuarie o luna a revelatiilor
Zodia Fecioară în luna ianuarie 2023. Foto: thefactsite.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară va porni în iarna anului 2022-2023 cu mai mult entuziasm ca niciodată. Nativii de pământ vor să realizeze tot felul de lucruri, doar că stau prost cu timpul.

Zodia Fecioară în iarna anului 2022-2023

Ianuarie este o lună a revelațiilor, o lună plină de încercări, dar care le va pune pe Fecioare acolo unde le este locul. Vor descoperi că sunt mai pregătite pentru anumite etape ale vieții de care au fugit până acum mâncând pământul.

ADVERTISEMENT

În decembrie 2022, revederea cu cei dragi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, le va încărca bateriile. Vor fi mai energice, mai pozitive și vor transmite starea lor de bine oamenilor din jurul lor.

Crăciunul le aduce prilejul de a petrec timp prețios cu rude pe care nu le-au văzut de multă vreme. Vor depăna multe amintiri, căci au multe de povestit.

ADVERTISEMENT

De Revelion, Fecioarele plănuiesc o mare petrecere cu prietenii. Mulți din nativii de pământ s-ar putea să aleagă o destinație aparte pentru a petrece noaptea dintre ani.

Ianuarie, în prima ei parte, va fi o lună un pic mai anevoioasă. Nu la capitolul bani, căci de aceștia vor avea parte, Fecioarele fiind destul de chibzuite de fel. Problemele pot apărea din cauza felului greșit în care se pot raporta la cei din jur.

ADVERTISEMENT

Februarie, lună de reparații în comunicare

Încetul cu încetul își vor da seama unde greșesc, unde trebuie să mai repare câte ceva. Vor hotărî să fie naturale și spontane, să nu își mai facă tot felul de gânduri înainte să ia o decizie sau să deschidă gura. A doua jumătate a lui ianuarie 2023 vine cu multe momente în care nativii de pământ ies în evidență cu ingeniozitatea lor.

Luna februarie 2023 este una potrivită pentru nativii de pământ care vor să își îmbunătățească relațiile cu oamenii. Au de-a face cu tot soiul de persoane noi în viața lor, cu indivizi de la care au foarte multe de învățat.

ADVERTISEMENT

Dau dovadă de maleabilitate, de empatie, lucruri fundamentale pentru ca o relație să funcționeze ca unsă. De Dragobete, unele Fecioare și-ar putea întâlni sufletul pereche.

ADVERTISEMENT