Life

Zodia Fecioară în luna august 2021. Surprize uriașe pe toate planurile

Zodia Fecioară va avea în luna august 2021 surprize pe toate planurile. Este una din cele mai bune luni din ani pentru nativii de pământ.
13.07.2021 | 10:49
Zodia Fecioara in luna august 2021 Surprize uriase pe toate planurile
Zodia Fecioară în luna august. Foto: metro.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară va avea în luna august motive de bucurie poate că mai mult decât în oricare altă lună a anului. Lucrurile vor intra pe făgașul normal, iar nativii de pământ vor lua taurul de coarne.

Prima jumătate a lunii august poate fi dedicată descoperirilor de tot felul. Fecioarele aprofundează anumite teme care pot părea tabu sau sunt greu de înțeles pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT

Sunt puse pe cercetare, pe studiere. Citesc mult și vor să se perfecționeze într-un anumit domeniu. De altfel, nativii guvernați de Mercur sunt avantajați în Casa Studiilor până pe data de 15 august.

Zodia Fecioară în luna august 2021

Vor ieși din mulțime și se vor remarca cu tot felul de idei originale, cu tot felul de discursuri mobilizatoare, de ce nu?

ADVERTISEMENT

Tot în prima jumătate a lunii sunt încurajate călătoriile în scopul cunoașterii. Vorbim despre un altfel de vacanță în cazul nativilor de pământ.

A doua jumătate a lunii august va fi una excelentă din punct de vedere financiar. Recuperează din pierderi și se pun pe picioare făcând tot felul de modificări în stilul lor de viață.

ADVERTISEMENT

Reușesc să se concentreze cu mai multă atenție asupra stării lor de spirit pe care o îmbunătățesc pe zi ce trece.

Din punct de vedere amoros, luna poate fi una fructuoasă mai ales spre finalul ei. Din data de 20 august încolo, nativii de pământ vor fi dispuși să facă anumite compromisuri de dragul iubirii sau a ceea ce înțeleg ele prin dragoste.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase sunt 4, 5, 6, 13, 16 și 28 august. Zilele de 4, 5 și 6 sunt excelente pentru călătorit. Fecioarele pasionate de culturi diferite și de istorie pot ajunge în locul cu o încărcătură spirituală interesantă.

Pe 13 august, Fecioarelor li se recunosc anumite merite. Fac un pas în față și se impun fără prea multă gălăgie. Nativii de pământ au baftă la bani pe 16 și 28 august.

Zilele cu mai puțin noroc sunt 11, 17, 22 și 23 august. Pe 11 le este recomandat să evite discuțiile în contradictoriu cu persoanele mai vârstnice. Nu vor ieși tocmai bine dintr-o răfuială.

Pe 17, 22 și 23 august, acești nativi trebuie să stea deoparte de vicii. Își pot pune în pericol starea din cauza anumitor exagerări. Au nevoie de mai mult echilibru în viața lor.

 

ADVERTISEMENT