Life

Zodia Fecioară în luna august 2022. Noi oameni vin în viața nativilor de pământ

Zodia Fecioară are un august 2022 destul de interesant. Aspectele generale sunt favorabile, atât pe plan financiar, cât și legat de relațiile interumane.
15.07.2022 | 18:20
Zodia Fecioara in luna august 2022 Noi oameni vin in viata nativilor de pamant
Zodia Fecioară în luna august 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Luna august 2022 aduce relații noi de prietenie pentru cei născuți în zodia Fecioară. Nativii de pământ își lărgesc destul de rapid cercul de cunoștințe și au foarte multe lucruri de învățat de la cei din jur.

Zodia Fecioară în luna august 2022: agitație în primele zile

Prima parte a lui august este una intensă. Până în data de 15, Fecioarele parcă sunt băgate în priză. Nu au prea multe lucruri de făcut, dar ele vor găsi mereu ceva care să le țină trează atenția.

ADVERTISEMENT

Nativilor de pământ nu prea le place să piardă vremea, iar asta se va vedea mai ales în zilele de 13, 14 și 15 august.

În a doua parte a ultimei luni de vară, natviii de pământ pornesc într-o aventură de zile mari. Vor să călătorească, iar destinațiile pe care și le aleg nu sunt întâmplătoare.

ADVERTISEMENT

Se vor conecta foarte bine cu toate locurile pe care le vor vizita, dar și cu oamenii ce le vor ieși în cale. Au multe povești de ascultat, dar și de spus.

Putem spune că Fecioarele vor avea un altfel de concediu, unul din care vor ieși mai câștigați. De altfel, acestor nativi nu le place doar să trândăvească la soare, pe plajă, ci să se integreze cu totul în locul în care își petrec vacanța. Fecioarele au abilitatea de a se plia foarte bine în orice peisaj.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Fecioare sunt 5, 6, 11, 17, 19 și 28 august 2022. Pe 5 și 6 august vin tot felul de situații bune financiar vorbind.

Câștigă bani din zone complet diferite. Zilele de 11 și 17 sunt benefice pentru a rezolva divergențele cu cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

28 august e zi perfectă pentru cei care vor să meargă în vacanță. Există și câteva zile ghinioniste pentru nativii de pământ. Acestea sunt 10 și 13 august.

Pe 10 august pot apărea tot soiul de conflicte cu unii prieteni. Sunt teme pe care Fecioarele ar trebui să nu le abordeze, cel puțin nu când se strânge mai multă lume la un loc.

Ziua de 13 august e proastă din punct de vedere sentimental. Orice legământ amoros care se face în această zi e sortit eșecului.

ADVERTISEMENT