Life

Zodia Fecioară în luna iulie 2022. Relațiile cu apropiații trec la un alt nivel

Zodia Fecioară va avea un iulie 2022 plin de voie bună, în care relațiile cu cei apropiați vor trece la un alt nivel. Nativii de pământ devin mai prezenți în viețile altora.
17.06.2022 | 11:05
Zodia Fecioara in luna iulie 2022 Relatiile cu apropiatii trec la un alt nivel
Zodia Fecioară în luna iulie 2022. Foto: popularvediscience.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Fecioară, luna iulie 2022 aduce câteva noi angajamente în relațiile cu prietenii sau colegii de muncă. Nativii de pământ se implică mai mult în tot ce presupune comunicare și o fac destul de eficient.

Zodia Fecioară în luna iulie 2022

Lucrurile tind să se schimbe în bine mai ales pentru Fecioarele care până acum s-au ferit să comunice cu anumite persoane. Lasă de la ele în discuțiile în contradictoriu și trec toate evenimentele prin filtre noi.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii iulie aduce stabilitate emoțională, dar și financiară pentru acești nativi. Până pe 15 iulie, Fecioarele vor rezolva o serie de probleme care implică bani. Unele dintre ele pot scăpa de anumite datorii și se vor simți ușurate.

Altele ar putea semna contracte noi, pentru că vor să facă tot felul de achiziții. Este o perioadă bună pentru investit, mai ales în cazul nativilor de pământ care își doresc să construiască propria afacere.

ADVERTISEMENT

În a doua parte a lunii lui Cuptor, nativii de pământ se gândesc tot mai mult la vacanță. Își fac planuri pe ultima sută de metri și nu este deloc exclus să improvizeze o călătorie la final de lună.

Nimeresc în gașca potrivită pentru a pleca în anumite locuri superbe, unele nu foarte îndepărtate de țară.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Fecioare sunt 1, 5, 17, 18, 19 și 28 iulie 2022. Pe 1 și 5 iulie, persoanele guvernate de planeta Mercur dialoghează mai mult și mai eficient cu cei din jur. Vor trage concluzii favorabile mai ales legate de muncă.

17 și 18 sunt două date foarte bune pentru un restart financiar, pentru un proiect care până acum era doar pe hârtie. 19 iulie este o zi perfectă pentru cei romantici, iar 28 iulie le poate găsi pe Fecioare la plajă.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 11, 13, 16 și 22 iulie. Pe 11 și 13, acești nativi trebuie să evite cu orice preț să se implice în problemele financiare ale celorlalți. Nu au toate datele necesare și riscă să intre în conflicte.

16 și 22 iulie sunt zile nepotrivite pentru investiții majore.

ADVERTISEMENT