Life

Zodia Fecioară în luna martie 2022. Începe cu adevărat o nouă viață!

Zodia Fecioară are un martie 2022 plin de noi începuturi. Totul se așază frumos în calea acestor nativi de pământ. Cu răbdarea stau ei mai prost, dar vor ieși ei din bucluc.
14.02.2022 | 13:30
Zodia Fecioara in luna martie 2022 Incepe cu adevarat o noua viata
Zodia Fecioară în luna martie 2022. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară renunță la spiritul ei temperamental și se lasă purtată de val în luna martie 2022. Vor atinge un nivel de conștientizare a tot ce îi înconjoară, încât mulți nativi de pământ s-ar putea să fie priviți ciudat de cei din jur.

Fecioarele sunt destul de greu de cucerit și de înțeles de către ceilalți. Au o fire puternică și sunt mereu gata de acțiune. Nu le place să se vadă latura lor sensibilă, să își descopere vulnerabilitățile.

ADVERTISEMENT

Acest lucru s-ar putea schimba în luna martie, căci multe dintre Fecioare vor fi mai deschise spre dialog, chiar și cu străinii.

Zodia Fecioară în luna martie 2022

Prima jumătate a lunii martie vine cu tot felul de sarcini mărunte, dar enervante, pe care trebuie să le facă. În această parte a lunii se vor căli, practic, și vor învăța să aibă răbdare mai mare.

ADVERTISEMENT

Pot purta discuții interesante legate de filozofie sau teme actuale care afectează societatea. Nu vorbim despre discuții purtate la un pahar de șpriț, ci chiar cu oameni care se pricep la domeniile respective.

Unele Fecioare ar putea să fie tentate să își schimbe domeniul de activitate. Va fi greu să de desprindă, căci ele prind rădăcini destul de puternice acolo unde se află, de obicei.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lunii lui Mărțișor va reprezenta o poartă către o lume nouă, o lume la care n-au visat niciodată. Nativii de pământ vor afla că există mai multe moduri de a-ți trăi viața.

Unele dintre ele ar putea să fie adoptate și de ei, cu toate că acum câțiva ani erau reticenți la așa ceva. Li se schimbă multe principii de viață în a doua parte a lunii. Putem spune că încep o nouă viață!

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de pământ sunt 1, 5, 8, 9, 10, 12 și 18 martie. Pe 1 și 5 martie, vin niște achiziții importante pentru confortul casei lor.

8 și 9 martie sunt două zile cu totul deosebite, mai ales pentru Fecioarele cărora le place să fie înconjurate de mulțimi.

10, 12 și 18 martie sunt trei zile de aur. Sunt zile în care li se pot îndeplini aproape toate dorințele.

Zilele ghinioniste sunt 13, 15, 21 și 26 martie. Pe 13 este recomandat să evite să se implice în certuri, chiar dacă au intenția de a le aplana.

15 și 21 martie sunt două zile proaste pentru tranzacții, iar 26 pentru călătorit.

 

 

 

ADVERTISEMENT