Life

Zodia Fecioară în luna noiembrie 2021. Mici probleme în dragoste

Zodia Fecioară are un noiembrie 2021 în care se pun la punct cu o serie de aspecte importante din viața lor.
14.10.2021 | 10:30
Zodia Fecioara in luna noiembrie 2021 Mici probleme in dragoste
Zodia Fecioară în luna noiembrie 2021. Foto: depositphotos.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară se pregătește pentru o lună noiembrie 2021 în care multe dintre crezurile sale vor fi confirmate, mai ales din punct de vedere profesional.

Cei născuți sub acest semn mercurian devin extrem de spirituali, de profunzi în abordarea problemelor de zi cu zi, extrem de deciși să rezolve totul cu metode alternative.

ADVERTISEMENT

Unele Fecioare vor simți că nu mai sunt în prim plan, dar asta pe ele le încântă deoarece nu mai suportă povara luminii reflectoarele.

Zodia Fecioară în luna noiembrie 2021

Nativii de pământ se simt mult mai confortabil în spatele camerelor, acolo unde se duce cea mai grea muncă.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii noiembrie aduce o serie de revendicări din partea Fecioarelor. Nativii de pământ vor ști cum să se impună fără să apeleze la tămbălău în preajma lor.

Până pe 14 noiembrie își găsesc toate resursele de care au nevoie pentru a ieși în față, toate lucrurile cu care pot da anumite lovituri în carieră.

ADVERTISEMENT

Luna este una bună din punct de vedere profesional, așa că trebuie să se pregătească pentru multă muncă și pentru implementarea ideilor lor cu mai multă viteză.

În a doua jumătate a lunii noiembrie, accentul va cădea pe zona amoroasă a vieții lor. Vor apărea mici probleme în cuplu. Este vorba despre probleme de comunicare, care dacă nu sunt luate în serios pot degenera.

ADVERTISEMENT

Unele discuții pornesc de la dorințe simple precum: ce mâncăm azi? Se poate ajuge până la certuri dacă Fecioarele nu devin puțin mai conciliante. Trebuie să învețe să lase puțin de la ele și nu vor fi probleme.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Fecioare sunt 7, 13, 17, 18, 24 și 25 noiembrie. Pe 7 noiembrie poartă discuții interesante cu cineva de la locul de muncă și încep un proiect de anvergură.

Pe 13 și 17 noiembrie își vor da seama că sistemul lor de referințe în viață nu a fost cel mai corect până acum. Vor vedea anumite persoane cu alți ochi.

18, 24 și 25 noiembrie sunt zile foarte bune pentru a face cheltuieli și investiții. Zile în care vin mulți bani, de asemenea.

Zilele ghinioniste sunt 8, 11, 23, 26, 27 și 29 noiembrie. Pe 8 și 11 noiembrie, Fecioarele trebuie să evite să se bage în lucruri despre care habar nu au. Să nu ofere nicio mână de ajutor doar de dragul de a fi prezente căci pot strica lucrurile și mai tare.

23 și 26 noiembrie sunt date în care pot apărea multe certuri în cuplu. Pe 27 și 20 noiembrie, astrele le recomandă să nu pornească discuții neplăcute la locul de muncă.

 

ADVERTISEMENT