Life

Zodia Fecioară în luna noiembrie 2022. Se concretizează o serie de planuri!

Ce se întâmplă cu zodia Fecioară în luna noiembrie 2022? Multe din planurile lor devin realitatea după data de 20 noiembrie.
14.10.2022 | 14:43
Zodia Fecioara in luna noiembrie 2022 Se concretizeaza o serie de planuri
Zodia Fecioară în luna noiembrie 2022. Foto: popularvedicscience.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară va avea un noiembrie 2022 destul de încărcat de evenimente. Nativii de pământ vor vedea cu ochii lor cum multe dintre planurile la care visau devin realitate. Cea mai fructuoasă perioadă a lunii va fi, pentru Fecioare, între 20 și 30 noiembrie.

Zodia Fecioară în luna noiembrie 2022

Să vedem ce se întâmplă până atunci! Noiembrie începe cu provocări mai ales pentru Fecioarele care au de purtat un război cu cineva.

ADVERTISEMENT

Relațiile cu persoanele din jur s-ar putea să sufere schimbări radicale. Zilele de 3, 4 și 8 noiembrie sunt cruciale. Fie își faci prieteni noi, fie scapă de unii dintre ei.

Nativii de pământ recurg la tot felul de arme pentru a se apăra de cei falși, pentru a evita cu orice preț toxicitatea anumitor indivizi.

ADVERTISEMENT

Tot în prima parte a lui noiembrie, pentru acești nativi se creează o serie de oportunități de a-și vindeca anumite răni sufletești. Cele care suferă din cauza unei iubiri neîmplinite vor avea parte de câteva surprize. Vor afla tot felul de informații despre acea persoană care le-a frânt inima și se vor simți cumva răzbunați.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase sunt toate zilele de la 20 la 30 noiembrie 2022. Fecioarele își pot atinge foarte multe țeluri în special pe 23, 27 și 30 noiembrie, însă, repetăm, toate aceste zile sunt fabuloase pentru ele!

ADVERTISEMENT

Zilele cu mai puțin noroc sunt 5: 3, 4, 8, 9, 13 și 16 noiembrie. 3, 4 și 8 sunt zile nefaste în relațiile de prietenie. 9, 13 și 16 sunt trei date în care nativii de pământ trebuie să evite cu orice preț să se aventureze financiar. Nu sunt deloc zile bune pentru cei care vor să facă achiziții însemnate.

Mai mult de atât, astrele le recomandă nici măcar să nu accepte sume de bani de la altcineva, căci banii pe care îi primesc în aceste zile s-ar putea să nu fie de bun augur.

ADVERTISEMENT

Trăgând linie, însă, Fecioarele vor avea o lună noiembrie de care își vor aminti mult timp!