Life

Zodia Fecioară în luna octombrie 2021. Perioada marilor lecții de viață

Zodia Fecioară va avea un octombrie 2021 plin de surprize plăcute, unul în care va învăța o serie de lecții de viață.
23.09.2021 | 12:03
Zodia Fecioara in luna octombrie 2021 Perioada marilor lectii de viata
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară va avea un octombrie 2021 în care va conștientiza greșelile pe care le-a făcut în raport cu cei din jur, dar și lucrurile pe care trebuie să mizeze de acum înainte.

Fecioarele sunt pregătite să asculte mai mult și să judece mai puțin, să se ferească de oamenii în care nu au încredere fără să facă mare tămbălău.

ADVERTISEMENT

Pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal, luna octombrie va fi una deosebită mai ales din punct de vedere relațional.

Zodia Fecioară în luna octombrie 2021

Legăturile cu cei din jur vor prinde un alt contur, căci Fecioarele vor fi dispuse să vadă și cealaltă față a monedei.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii octombrie, nativii de pământ se vor concentra foarte mult pe dezvoltarea lor spirituală. Vor citi multe lucruri interesante și vor aprofunda psihologia umană.

Vor avea parte de surprize acolo unde nu se așteaptă. Unii oameni se vor plia foarte bine pe crezurile lor, acei oameni cu care credeau că nu au absolut nimic în comun.

ADVERTISEMENT

Tot până pe 15 octombrie, acești nativi reușesc să se concentreze mai bine pe muncă și să dea randamentul dorit de superiori. Pot face figură bună și într-un alt domeniu de activitate, căci multe dintre Fecioarele tinere descoperă noi veleități.

În a doua jumătate a lui octombrie, pentru Fecioare apar momente unice din punct de vedere sentimental. Cunosc persoane noi, iar cu una dintre ele este posibil să înceapă o relație de durată.

ADVERTISEMENT

Reușesc să se dedice iubirii așa cum nu au mai făcut-o de foarte multă vreme. Lucrurile se vor schimba mai ales pentru Fecioarele care nu prea credeau în dragoste. Cupidon le săgetează exact când nu se așteaptă.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Fecioare sunt 7, 11, 13, 18 și 26 octombrie. Pe 7 și pe 11 pornesc într-un soi de călătorie inițiatică. Descoperă lucruri despre Univers și își schimbă anumite convingeri personale.

13 și 18 octombrie sunt două date excelente din punct de vedere profesional. Pe 26 octombrie, Fecioarele se pot îndrăgosti.

Zilele ghinioniste sunt 9, 14, 21 și 27 octombrie. Pe 9 octombrie trebuie să evite cu orice preț implicarea în discuții în contradictoriu pe teme sensibile.

14 și 21 octombrie sunt două date nepotrivite pentru achiziții mari. Pe 27 octombrie, le este recomandat să fie foarte atente la deciziile pe care le iau pentru cei din jur.

 

ADVERTISEMENT