Life

Zodia Fecioară în luna octombrie 2022. Reușite pe toate planurile, aproape în fiecare zi!

Cum va fi luna octombrie pentru zodia Fecioară? Nativii de pământ au foarte multe motive de bucurie în perioada imediat următoare.
15.09.2022 | 15:10
Zodia Fecioara in luna octombrie 2022 Reusite pe toate planurile aproape in fiecare zi
Zodia Fecioară în luna octombrie 2022. Foto: listland.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară pășește cu mai multă încredere în propriile sale forțe în luna octombrie 2022. Este o lună de bun augur, una efervescentă mai ales din punct de vedere sentimental.

Zodia Fecioară în luna octombrie 2022

Pot apărea călătorii pe nepusă masă, însă binevenite, dar asta undeva spre sfârșitul lunii.

Până pe 15 octombrie 2022, nativii de pământ refac multe calcule și vor sesiza că ies pe plus. Unele dintre Fecioare primesc suficiente motive de bucurie, mai ales că vor achiziționa tot felul de bunuri pe care au pus ochii poate chiar în urmă cu ceva ani.

ADVERTISEMENT

Primele două săptămâni le aduc Fecioarelor posibilitatea de a crește din punct de vedere profesional. Nu vorbim neapărat despre accederea la vreo funcție nouă, ci despre felul în care vor munci. Vor avea rezultate extraordinare în perioada care vine.

În a doua jumătate a lunii octombrie, nativii de pământ se vor concentra pe viața amoroasă. După data de 16 octombrie, li se deschide din nou inima. Fecioarele sunt gata să iubească așa cum au făcut-o cândva. Vorbim, evident, despre persoanele care în prezent nu au nicio relație.

ADVERTISEMENT

Cele care au niște angajamente sentimentale s-ar putea să își reînnoiască jurămintele de iubire.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de pământ sunt 5, 8, 10, 13, 15, 19, 20, 24, 26, 28 și 30 octombrie.

ADVERTISEMENT

În zilele de 5, 8 și 10, acești nativi se vor ocupa de cumpărături. Zile pline vor fi și 13 și 15 octombrie, însă pe plan profesional. Aceste date vin cu rezultate uluitoare.

Pe 19 octombrie, Fecioarele se reîntâlnesc cu niște prieteni mai vechi. De unii dintre ei au și uitat, iar revederea va fi una emoționantă! 20, 24 și 26 octombrie sunt zile potrivite pentru Fecioarele care vor să călătorească. Dacă au în plan vreun voiaj, acestea sunt zilele în care ar fi bine să pornească la drum.

ADVERTISEMENT

28 și 30 octombrie le dau Fecioarelor șansa să întâlnească pe cineva cunoscut, cineva cu rang înalt.

Zilele ghinioniste sunt doar două pentru cei născuți în această zodie. Nativii de pământ trebuie să fie atenți la zilele de 7 și 9 octombrie, căci atunci s-ar putea certa cu cineva. Se poate ajunge la acuzații destul de grave de ambele părți, iar reputația lor s-ar putea să aibă puțin de suferit.

ADVERTISEMENT