Life

Zodia Fecioară în luna septembrie 2021. Perioadă plină de provocări

Zodia Fecioară are un septembrie provocator, o lună în care trebuie să dea totul. Multe probleme se vor rezolva cât ar clipi.
19.08.2021 | 10:28
Zodia Fecioara in luna septembrie 2021 Perioada plina de provocari
Zodia Fecioară în luna septembrie. Foto: almanac.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară va avea un septembrie 2021 plin de evenimente, plin de provocări care mai de care mai interesante. Nu le va fi ușor să depășească anumite bariere, mai ales că trebuie să suporte anumite persoane pe care nu le au la suflet.

Pentru persoanele născute în zodia Fecioară, luna septembrie 2021 este o lună de muncă, de implicare 100% în proiectele lor de suflet. Nu au timp de pierdut și nu vor dori să stea deoparte fără să facă nimic.

ADVERTISEMENT

Se vor simți extraordinar în compania celor dragi și vor deveni extrem de duri cu oamenii pe care nu îi suportă. Intuiția puternică și generozitatea lor vor fi principalele arme cu care vor porni la luptă.

Zodia Fecioară în luna septembrie 2021

Nativii de pământ reușesc să se poziționeze destul de corect în raportul forțelor de la muncă ori în cercul lor de prieteni. Șansele de a ieși în față printr-o comunicare curată, dar tranșantă sunt uriașe.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii septembrie, Fecioarele se vor concentra asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit la serviciu. Pot oferi surprize plăcute celor din jur. Ideile lor ar putea aduce o oarecare stabilitate.

În a doua jumătate a lunii septembrie, acești nativi se focusează asupra vieții amoroase și pornesc în tot felul de călătorii. Este perioada excelentă pentru Fecioarele care vor să cunoască oameni și locuri noi.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele cu ghinion

Zilele norocoase sunt 10, 12, 17, 19, 22, 26 și 30 septembrie. 7 zile din 30 sunt cu noroc, așadar, pentru Fecioare în luna septembrie!

Pe 10 și 12 își îndeplinesc un vis legat de o anumită achiziție. Intră în posesia unui obiect pe care și-l doresc de foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

17 și 19 septembrie sunt date potrivite pentru a trage concluzii benefice despre viitorul lor. Sunt zile bune pentru demararea unor proiecte noi.

22, 26 și 30 septembrie sunt zilele cele mai bune pentru călătorii. În aceste zile, multe Fecioare singure își pot găsi sufletul pereche.

Zilele ghinioniste sunt 4, 6, 8, 13 ș 28 septembrie. Pe 4 și 6 septembrie trebuie să evite cumpărăturile inutile. Pot fi păcălite de tot felul de oferte, iar cardul lor se poate goli în câteva secunde.

8 și 13 sunt zile nefaste pentru Fecioarele care vor să facă modificări prin casă ori să se apuce de grădinărit. Pe 28 septembrie, nativii de pământ trebuie să evite discuțiile în contradictoriu.

 

ADVERTISEMENT