Life

Zodia Fecioară în toamna anului 2022. Octombrie, lună de reglări financiare

Pentru zodia Fecioară, toamna anului 2022 aduce multe soluții la problemele care nu se mai termină. Nativii de pământ pot respira ușurați, în sfârșit, după o vară destul de complicată.
23.08.2022 | 13:58
Zodia Fecioara in toamna anului 2022 Octombrie luna de reglari financiare
Zodia Fecioară în toamna anului 2022. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară nu va uita niciodată toamna anului 2022. Sezonul care bate la ușă le va aduce destul de multe motive de bucurie celor născuți sub acest semn de pământ.

Zodia Fecioară în toamna anului 2022

Luna septembrie vine cu câteva sacrificii, cu multă trudă. Fecioarele dau de tot felul de termene-limită, fie că e vorba de evenimente de la muncă ori din viața personală.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii va fi un pic mai agitată, urmând ca după data de 15 lucrurile să intre pe făgașul normal sau… un cu totul alt traseu pe care îl vor descoperi treptat.

A doua jumătate a lui septembrie vine cu promisiuni din partea anumitor persoane, promisiuni care implică niște sume importante de bani.

ADVERTISEMENT

Octombrie este luna cea mai importantă pentru Fecioare, o lună din care vor începe să respire ușurate. Vor dori să vadă partea plină a paharului. Vor scăpa de anumite datorii financiare ori poate chiar morale.

A zecea lună a anului poate fi, de altfel, una extraordinară pentru nativii de pământ care nu au apucat să își ia concediu în vară. Pot porni în niște călătorii interesante, în care vor cunoaște oameni cu povești remarcabile de viață.

ADVERTISEMENT

Noiembrie, o lună perfectă pe plan amoros

Noiembrie este ultima lună de toamnă și, totodată, una fericită pe plan amoros pentru acești nativi. Fecioarele pot începe o relație într-un moment în care nu se așteaptă. Cunosc pe cineva special, o persoană pe care au avut-o în vizor de mai mult timp, dar față de care nu au îndrăznit să facă niciun pas.

În luna noiembrie, Fecioarele vor fi ceva mai directe și vor renunța la timiditate. Pot face schimbări nu doar pe planul iubirii, ci și unele legate de prietenii ori rudele din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Nativii de pământ vor asculta mai mult și vor judeca mai puțin anumite situații. Își vor da seama că uneori e bine să tacă și să audă ce au de spus ceilalți.

 

ADVERTISEMENT