Life

Zodia Fecioară în următorii 10 ani. Astrele anunță o decadă de vis

21.08.2020 | 17:24
Zodia Fecioara in urmatorii 10 ani Astrele anunta o decada de vis
Zodia Fecioară în următorii 10 ani. Sursa foto: freedesignlife.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară are în față o decadă în care toate visele lor vor deveni realitate, chiar dacă multe persoane născute sub acest semn de pământ și-au pierdut deja speranța.

Zodia Fecioară în următorii 10 ani

Fecioarele pot lua decizii radicale, bruște, pe neașteptate, mai ales când se simt în pericol (și așa au făcut în ultimii ani), dar sunt în stare să mestece puțin problemele pentru a găsi o soluție de durată.

ADVERTISEMENT

Despre asta va fi vorba în următorii 10 ani: combinarea spontaneității cu predictibilitatea.

2021-2025. Nativii Fecioară au cinci ani în care trebuie să își rezolve anumite probleme financiare, în special aceia care au până în 40 de ani.

Este un timp suficient pentru a se pune la punct cu datoriile pe care le au la bănci ori la diferite persoane și ar trebui să se ocupe de micile intervenții necesare stării lor de sănătate (o vizită la dentist, la un dermatolog ori pur și simplu începerea unui regim alimentar sănătos, activitate fizică, antrenamente la sala de fitness etc).

ADVERTISEMENT

2025, an plin de împliniri; 2030 – anul senzațiilor dintr-o altă lume

2023 este termenul până la care se vor putea pune la punct cu toate lucrurile enumerate mai sus. 2024 este un an al stabilizării, dar și al noilor începuturi mai ales pentru Fecioarele tinere și foarte tinere.

2025 le poate aduce Fecioarelor îndeplinirea celor mai mari idealuri. Pentru unele poate fi vorba despre o casă, mașina mult visată sau prințul pe cal alb.

ADVERTISEMENT

2026-2030. Anii 2026 și 2027 vor fi strălucitori din punct de vedere financiar, dar doar pentru Fecioarele care muncesc și nu își bat joc de munca lor.

Dacă învață să economisească la începutul anului 2026, atunci își pot așterne încă cinci ani de liniște din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

2028 și 2029 sunt ani avantajoși pentru nativii care vor să construiacă o casă sau vor să facă un copil ori, de ce nu, să se căsătorească cu acte în regulă.

2030, sfârșitul acestui ciclu astrologic, le aduce Fecioarelor momente unice, tot felul de trăiri și de experiențe care cu mintea din 2020 nu pot fi înțelese.

 

ADVERTISEMENT