Life

Zodia Fecioară la tinerețe și la bătrânețe. Marele necaz cu care se confruntă în viață

22.10.2020 | 14:54
Zodia Fecioara la tinerete si la batranete Marele necaz cu care se confrunta in viata
Zodia Fecioară. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară se maturizează în gândire odată cu trecerea timpului, însă niciodată nu va scăpa de o mare problemă cu care se confruntă încă din adolescență.

Marea problemă a Fecioarelor este tendința de a critica de multe ori vehement anumite lucruri, chiar dacă de multe ori au dreptate.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pierd din cauza felului în care se exprimă, lucru pe care trebuie să îl schimbe odată ce înaintează în vârstă.

Chiar dacă se maturizează și devin din ce în ce mai sigure pe acțiunile lor, limba ascuțită poate fi greu de șlefuit în cazul acestor nativi de pământ.

ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară la tinerețe și la bătrânețe

În tinerețe, Fecioarele sunt mai degrabă visătoare și au impresia că tot ce zboară se mănâncă. Pe la 20-25 de ani se lovesc de niște experiențe care le aduc cu picioarele pe pământ, după această vârstă începând perioada maturizării și a înțelepțirii.

Persoanele născute sub acest semn de pământ au parte de tot felul de experiențe dure în viață și sunt cele care pot certifica prin ceea ce trăiesc faptul că tot ce nu te omoară de va intări.

ADVERTISEMENT

Ajunse la vârsta maturizării, Fecioarele pot părea insensibile și extrem de reci, însă, în realitate, știu să trieze mai bine anumite lucruri, să facă diferența între oamenii falși și oamenii adevărați și să ia deciziile cele mai bune pentru ele.

Vehemența trebuie redusă

Fecioarele dau dovadă de multe ori de implicare emoțională strictă, reușind ca pe la 30, 40 de ani să își gestioneze emoțiile aproape robotic.

ADVERTISEMENT

Experiențele prin care trec le fac mai puțin vulnerabile în fața problemelor și sunt printre cele mai puternice semne zodiacale din acest punct de vedere.

Cu toate acestea… Fecioarele trebuie să își schimbe anumite atitudini și să țină cont de sensibilitățile celorlalți atunci când spun ceva care poate deranja.

Ce au în gușă au și-n căpușă și dacă uneori pot câștiga teren cu sinceritatea lor, alteori pot pierde foarte mult.

 

ADVERTISEMENT