Life

Zodia Fecioară în luna aprilie 2022. Sărbătorile pascale vin cu o încărcătură emoțională puternică

Zodia Fecioară va găsi noi resurse pentru a continua evoluția din punct de vedere profesional în luna aprilie 2022. Este o lună cu de toate, o lună a imprevizibilului.
18.03.2022 | 10:52
Zodia Fecioara in luna aprilie 2022 Sarbatorile pascale vin cu o incarcatura emotionala puternica
Zodia Fecioară în luna aprilie 2022. Foto: astrotalk.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară are un aprilie 2022 încărcat. Nu va fi nicio zi în care să se plictisească. Nativii de pământ vor munci la foc automat și se vor implica și în rezolvarea problemelor celor din jur.

Zodia Fecioară în luna aprilie 2022

Luna începe cu mici proiecte pe care trebuiau să le șlefuiască de ceva timp. Au toată încrederea că stăpânesc foarte bine ce au de făcut. Se bazează în primul rând pe flerul lor și pe capacitatea de a culege informațiile corecte din cele pe care le descoperă.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lui aprilie va fi una extraordinară mai ales pentru femeile născute sub acest semn mercurian. Doamnele Fecioară vor străluci încă din primele zile ale lunii, dând dovadă de o chibzuință de invidiat și de o inteligență uluitoare în activitățile pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, cu sau fără voia lor.

Spunem fără voia lor deoarece volumul de muncă s-ar putea mări peste noapte, însă ele știu cum să facă față. În a doua jumătate a lui aprilie, Fecioarele sunt extrem de sensibile. Sărbătorile pascale vor fi unice în acest an. Vor fi încărcate emoțional deoarece se vor gândi la oamenii care nu au posibilitățile lor, deci nu ar fi exclus să se implice în anumite acțiuni umanitare.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă perfectă și pentru nativii de pământ care își doresc un animal de companie, fie pentru ei, fie pentru copii, dacă au. Un suflețel necuvântător le poate aduce bucurie spre final de lună.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de pământ sunt 6, 14, 22, 26, 27 și 30 aprilie. Pe 6 aprilie, Fecioarele pot încheia niște contracte bănoase. 14 aprilie e zi bună pentru satisfacerea anumitor capricii. 22, 26 și 27 aprilie sunt trei zile benefice, în care vor petrece timp prețios alături de cei dragi. 30 aprilie e zi bună pentru planificarea unei călătorii.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 8, 13, 15 și 20 aprilie. Pe 8 și 13, astrele le recomandă Fecioarelor să nu se implice în chestiuni ce țin de viața intimă a prietenilor. 15 și 20 aprilie sunt două date proaste pentru achiziții majore.