Life

Zodia Fecioară în luna februarie 2022. Perioadă de evoluție spirituală

Zodia Fecioară are un februarie 2022 plin de încărcătură spirituală. Pentru persoanele născute în această zodie, a doua lună a anului vine cu mari surprize.
13.01.2022 | 13:35
Zodia Fecioara in luna februarie 2022 Perioada de evolutie spirituala
Zodia Fecioară în luna februarie 2022. Foto: wikijob.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară are parte de multe momente interesante în luna februarie 2022. Se concentrează pe chestiuni legate de suflet, pe creștere spirituală, pe meditație și pe învățare.

Este o lună de pregătire pentru primăvară, atunci când multe Fecioare vor acționa fără menajamente, reușind să surprindă pe toată lumea cu planurile lor.

ADVERTISEMENT

Februarie este, așadar, o lună în care Fecioarele își fac temele pentru ceva frumos care va urma în viața lor din luna martie.

Zodia Fecioară în luna februarie 2022

Prima jumătate a lunii februarie 2022 vine cu tot felul de lecții de viață, pe care nativii de pământ le vor învăța observând situațiile prin care trec ceilalți.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt bune observatoare și știu ce concluzii să tragă, chiar dacă analizează niște situații care nu le privesc direct.

Totul se va schimba în bine pentru acei nativi care vor reuși să fie obiectivi, să privească lucrurile dintr-o perspectivă care să nu presupunp mult patos.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lui februarie va avea o încărcătură spirituală și mai mare decât prima. Fecioarele reușesc să descopere oameni fascinanți, dar și câteva locuri misterioase, unele aflate chiar aproape de locul în care trăiesc, dar pe care nu le-au băgat de seamă.

Cei guvernați de Mercur se bucură și de bani în a doua parte a lui februarie. De data aceasta, Fecioarele decid să facă lucruri inteligente cu sumele care le intră în conturi. N-ar fi de mirare ca unii nativi de pământ să devină oameni de afaceri.

ADVERTISEMENT

Așadar, a doua parte a lunii poate fi una benefică pentru cei dornici să investească în ideile lor. Și… au toată susținerea astrală!

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Fecioare sunt 7, 8, 14, 17, 18, 23 și 25 februarie. Pe 7 și 8, poartă discuții cu persoane de la care au foarte multe de învățat. Își găsesc mentorii.

14 și 17 februarie sunt două date bune pentru munca acasă. Fecioarele care au de renovat lucruri ori de achiziționat obiecte pentru locuința lor trebuie să profite de aceste două zile.

18, 23 și 25 februarie sunt zile perfecte pentru cele care vor să își încerce norocul în antreprenoriat. Zilele ghinioniste pentru nativii de pământ sunt 2, 4, 13 și 22 februarie. Pe 2 și 4 trebuie să evite călătoriile în locuri în care n-au mai fost.

13 februarie e o zi cu ghinion la toate capitolele. Ar fi bine să încearcă să meargă ”pe burtă” în această zi, să nu își asume nimic. Pe 22 februarie, Fecioarele trebuie să nu răspundă provocărilor din partea prietenilor. Se pot isca certuri aprinse.

ADVERTISEMENT