Life

Zodia Fecioară în luna ianuarie 2022. Dragostea bate la poarta inimii!

Zodia Fecioară are un ianuarie 2022 plin de momente frumoase, mai ales pe plan sentimental. Dragoste plutește în aer pentru nativii de pământ încă din prima zi a anului!
17.12.2021 | 18:31
Zodia Fecioara in luna ianuarie 2022 Dragostea bate la poarta inimii
Zodia Fecioară în luna ianuarie 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară trăiește o poveste frumoasă de iubire în luna ianuarie 2022. Persoanele născute sub semnul mercurian vor avea ocazia să cunoască pe cineva cu totul deosebit, pe placul inimii lor.

Fecioarele care nu au avut noroc în dragoste în 2021 trebuie să se pregătească pentru un 2022 plin de iubire, chiar din prima zi.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii ianuarie 2022, Fecioarele au ocazia să înceapă o relație cât se poate de serioasă cu o persoană pe care o vor cunoaște într-un mod cu totul întâmplător.

Zodia Fecioară în luna ianuarie 2022

Pentru nativii de pământ, până pe 15 ianuarie apar o serie de oportunități și din punct de vedere profesional. Cele care se simt ușor stinghere la actualul loc de muncă și vor să facă lucruri pe cont propriu trebuie să profite din plin de primele 15 zile ale lunii.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui ianuarie, pentru acești nativi vin vești îmbucurătoare legate de bani. Fac investiții importante, iar unele e posibil să își achiziționeze ceva scump și de durată.

Nu e exclus ca Fecioarele să își schimbe mașina ori să se mute în casă nouă. O schimbare majoră vine oricum în viața lor, indiferent în ce sector al vieții se va produce.

ADVERTISEMENT

Și relațiile cu cei din jur vor deveni mai bune. Nativii de pământ comunică mult mai eficient și sunt mai implicate în activitățile de zi cu zi.

Încă de la finalul anului 2021 au început să-și schimbe stilul de viață. Multe Fecioare s-ar putea să înceapă tot felul de cursuri, să-și urmeze pasiunile pe care de multe ori le-au abandonat din cauza rutinei ori a jobului.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Fecioare sunt 1, 5, 6, 8, 9, 13, 17 și 22 ianuarie. Pe 1, 5 și 6, Fecioarele sunt săgetate de Cupidon. 8 și 9 ianuarie sunt două date bune pentru a începe proiecte noi, mai ales dacă sunt unele personale.

Pe 13, 17 și 22 ianuarie, nativilor de pământ li se ivesc tot felul de oportunități de a călători alături de persoanele dragi, de ce nu, poate chiar alături de sufletul pereche.

Zilele ghinioniste sunt 12, 18, 25 și 30 ianuarie. Pe 12 și 18, Fecioarele trebuie să evite discuțiile aprinse cu colegii de la locul de muncă. Pe 25 și 30 ianuarie, pentru Fecioare astrele vin cu atenționări în zona banilor. Atenție foarte mare la excese!

ADVERTISEMENT