Life

Zodia Fecioară și compatibilitățile anului 2021. Cu cine va face o pereche de vis

18.12.2020 | 15:14
Zodia Fecioara si compatibilitatile anului 2021 Cu cine va face o pereche de vis
Zodia Fecioară. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară va avea surprize ieșite din comun cu privire la oameni în anul 2021. Nativii Fecioară vor crea legături noi, cu persoane născute în zodii cu care nu s-au înțeles deloc până acum.

Anul 2021 va fi unic pe planul comunicării, Fecioarele reușind să iasă în evidență prin coerență și carismă în discursul public, dar și în privat.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate bună cu: Gemeni, Săgetător, Capricorn și Balanță. Fecioarele se vor înțelege bine cu Gemenii mai ales dacă au un proiect profesional în comun. Au abilitatea de a vedea lucrurile în ansamblu și suficientă imaginație și determinare în muncă pentru a duce la bun sfârșit orice plan, oricât de greoi ar părea la prima vedere.

Zodia Fecioară, compatibilitate foarte bună cu Vărsătorii în anul 2021

Cu Săgetătorii vor dezvolta o relație spirituală, iar cu Capricornii și Balanțele există șanse foarte mari ca Fecioarele să lege prietenii de durată.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate foarte bună cu: Berbec, Taur, Leu și Vărsător. Dacă în mod obișnuit Fecioarele și Vărsătorii nu prea se înțeleg, în anul 2021 vor putea forma o pereche de vis. Aceasta este, de departe, una din cele mai interesante și pasionale legături care s-ar putea forma în anul care vine.

Cu Taurii și Berbecii, nativii Fecioară pot începe frumoase povești de iubire, iar Leii le devin cei mai bun prieteni fără doar și poate.

ADVERTISEMENT

Fecioarele, la cuțite cu zodiile de apă

Compatibilitate rea cu: Rac, Pești și Scorpion. Fecioarele nu sunt deloc compatibile cu zodiile de apă în anul 2021. Racii au o atitudine prea sensibilă (chiar dacă își mai revin față de 2020) pentru felul lor de a fi, iar cu Scorpionii nu vor ajunge la un numitor comun aproape niciodată, chiar dacă până acum s-au înțeles de minune.

Distanța va fi menținută și față de cei născuți în zodia Pești, Fecioarele nesuportând orgoliul nemăsurat al acestora. Ar putea chiar să existe conflicte deschise între Pești și Fecioare în special legate de bani și de statutul social al fiecăruia. Multe dintre discuții se vor isca în jurul imaginii fiecăruia.

ADVERTISEMENT